Zimske gume + menjava v MB

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ima kdo kakšno priporočilo za nakup 4 zimskih gum v MB ali okolici, pa da jih brezplačno zmontirajo gor (na jeklene)?

Rabil bi ene 185/60/14 za dedka, pa nebi rad, da mu iz interneta na dom vozijo gume in jih potem tovori k vulkanizerju, ampak da opravi vse na enem mestu - za normalno ceno seveda
tongue-1.gif

Zaverski ima zgleda samo zanič Savo na zalogi, TDS še posebej računa montažo, ostalih pa ne najdem na internetu.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Naročiš na netu. Dostavijo ti gume do vulkanizerja, ki ti določiš.
Se pripelješ do vulkanizerja in ti zmonitra, plačaš in odpelješ

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Naročiš na netu. Dostavijo ti gume do vulkanizerja, ki ti določiš.
Se pripelješ do vulkanizerja in ti zmonitra, plačaš in odpelješ
Haha, kdor toliko zaupa našim dostavnim službam, se naj kar igra s takimi idejami.
hysterical-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Se mi zdi, da vuljanizerji bresplačno montirajo, če kupiš gume pri njih, plačaš le balansiranje.
Vsa v naši okolici je tako

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ima kdo kakšno priporočilo za nakup 4 zimskih gum v MB ali okolici, pa da jih brezplačno zmontirajo gor (na jeklene)?

Rabil bi ene 185/60/14 za dedka, pa nebi rad, da mu iz interneta na dom vozijo gume in jih potem tovori k vulkanizerju, ampak da opravi vse na enem mestu - za normalno ceno seveda
tongue-1.gif

Zaverski ima zgleda samo zanič Savo na zalogi, TDS še posebej računa montažo, ostalih pa ne najdem na internetu.

Tale v Selnici je precej ugoden, vse pri njem porihtaš. Pokliči pa se zmeni.
Jaz k njemu vozim tu pa tam.

http://www.itis.si/KOSAN-MARJETA?6311846

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Jaz bi na tvojem mestu kar do Slovenske Bistrice skočil in pri Guma X (www.gumax.si) nabavil gume, zmontirajo pa ti jih tudi kar pri njih. Za kodo za popust vpiši "zvestobajelepa" in imaš -4€ po gumi oz. brezplačno montažo.
lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A nisi mogel par ur prej to napisat? Sem naročil pri gumaxu, dal dostavit sebi domov in kupil kupon za 15€ za menjavo gum pri enem tu.