Zimske gume hifly win-turi

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Če bi Mister Džirlo še prodaju, bi najverjetnje imel prav take gume v ponudbi.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Za ta denar top nakup. Na moji zimski gajbi so in gredo kot po tirnicah. Po dežju so ok. Ti sam kupi!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Raje dodaj kakega dvajsetaka pa kupi gume z poreklom in imenom. Angleži pravijo, da niso tako bogati, da bi kupovali poceni po moje ta rek tukaj več kot drži.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Huh 16colske TS850 so 101 eur.......a ta mal....
sprasujem se.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Daj no napiši mu že, da se zajeb..., da ne bo model v prvem ovinku v graben letel
crazy1.gif

@wind - te gume so primerne samo za na prvomajski kres. Pravzaprav če bi jih kupil in vrgel direktno na kres, bi mogoče še kakšno občinsko plaketo dobil za reševanje življenj.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Daj no napiši mu že, da se zajeb..., da ne bo model v prvem ovinku v graben letel
crazy1.gif

@wind - te gume so primerne samo za na prvomajski kres. Pravzaprav če bi jih kupil in vrgel direktno na kres, bi mogoče še kakšno občinsko plaketo dobil za reševanje življenj.

Pa saj so gume hifly; Hi-fly direkta čez graben v drevo.

resno; sprašujem se , kaj roji folku, da sploh razmišlja o takšnem nakupu ??

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Te gume bi dal edin na samokolnico
... da lahko potem malo driftaš...
grin1.gif

Joke, ne poznam, tako da tudi ne morem sodit, kakšne gume so. Vem pa, da sem z mojimi Pirellijkami že malo ''driftal'' po dežju, tako da slabših gum osebno vsekakor ne bi rad imel gor, ker bi na koncu zelo drage prišle, saj bi moral avto k ličarju
redface-1.gif
.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ožjih gum ne smeš dat gor? 205 bi znale bit kej cenejše. če gre na 195 pa sploh zmaga za po snegu.
sam pol je spet faktor, al ožje za po snegu al širše za normalno vožnjo, ker imajo večjo povšrino oprijema.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Če se dejansko po terenu voziš in ne večino po asfaltu se splača vzet Dunlop Grandtrek SJ6. Doma je terenec 90% na makedamu in so se od vseh gum te obnesle daleč najboljše.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Vozilo 4x4. Po moznosti niti ne staro in se nekaj vredno?

Na gumah se ne varcuje. Raje ozje, ce se da. Bojo cenejse in boljse za v sneg. Nikakor pa ne kar enih.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Če se dejansko po terenu voziš in ne večino po asfaltu se splača vzet Dunlop Grandtrek SJ6. Doma je terenec 90% na makedamu in so se od vseh gum te obnesle daleč najboljše.

aja na snegu so super, na asfaltu jih pa hitro poradiraš. 4x4 pa zanič gume je vreden okoli nič, ko ga rabiš...

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
Citat:
Uporabnik wind pravi:
Lep pozdrav
To zimo imam namen zamenjati zimske gume za terensko vozilo 4x4.
Gledam cenovno ugodne hifly win-turi gume ali jih ima že kdo rabim mnenje iz prve roke kako se obnesejo, prosim za odgovor!
http://www.novegume.si/HIFLY_215-65_R16_98H_WIN-TURI_212.html

Kupil pred tremi leti. Vozil pozimi in poleti z njimi in se odlično obnesejo. Letos so zradirane do varnostne točke in jih bom spet vzel.
Zanima me če je kdo sprobal all turi-celoletne?

lp