Zimske alu feltne?

BaSe

Zelenc'
22. sep 2007
28
0
1
Mah jaz šže mam 6 let alu platišča za zimo posebej, pa niso "zimska" pa jim tudi še nič ni...
tak, da ali hoče kdo zaslužit, ali je pa res kaj na tem
priden.gif

Steen

Zelenc'
14. nov 2007
29
0
1
Tud men so všeč - ampak samo črno lakirana. Mogoče kdo ve kako se obnese črna feltna pozimi?
Lp

Untouchable

Zelenc'
16. sep 2007
26
0
1
Dobil sem zelo ugodno ponudbo teh feln pobarvanih že v črno. Zakaj jih je prejšnji pobarval nimam pojma. Kao moda :D

Prvotna ideja je sicer bila barvanje v orginal barvo, ampak po enem tednu na avtu sem se navadil in je zdaj ostalo tak.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Kdaj se bojo pa spomnili in alu feltne začeli barvati v barvi karoserije? Tako kot pred leti, ko je postalo moderno barvanje odbijačev. Potem pa čakamo samo še na gume v različnih odtenkih zelene.

Untouchable

Zelenc'
16. sep 2007
26
0
1
No jaz sicer imam srebrni avto, tako da je to neka kombinacija s črnimi šipami in ogledali. Čeprav še sam ne podpiram črnih platišč, sem se nekak navadil in je nekaj drugačnega za zimo. Kolega, od kerega pa sem kupil, pa jih je imel na črnem avtu, pravi black knight. To pa je potem stvar vsakega individual.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj ni fora v razjedanju platisc ampak v ketnah, ki na alu platisca nekako ne grejo oz. jih je skoda. platisc namrec. pa tudi kaksen skrit robnik ima raje jeklo kot alu.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
eh, večina folka keten še vidi ne kaj šele da bi jih znala dat na avto...

pol pa prehitevamo v Ljubelj blede obrazke.....:)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Najprej probaš v rikverc (FWD seveda), šele potem so vrsti ketne
wink-1.gif

Sicer pa če so ketne res problem, a ne bi bilo to lažje rešit z radkapami za alu feltne?
(a sem ravno odkril novo tržno nišo?)

B.