zimska jakna prek spleta

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
no včeraj sem šel malo po trgovinah pogledat kakšno jakno, ker se bližajo znižanja, ampak nisem našel nič kaj preveč zanimivega
v glavnem zanima me kje vi kupujete jakne prek spleta, kako veste ali vam bo dobro stala? a kupite pa upate, da bo ok?
iščem kakšno dobro spletno trgovino z kežual jaknami nič šminkerskega ali preveč špotrnega pač za vsak dan
nič preveč dragega (200€), ampak vseeno kvalitetna roba
katero priporočate oz. poznate? eu ali slo

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
jaz sem na asosu pustil kr nekaj denarja, ampak zadnji čas imajo samo hipster stil cote
crazy1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
jaz sem na asosu pustil kr nekaj denarja, ampak zadnji čas imajo samo hipster stil cote
crazy1.gif

Se da najti tudi "normalne" stvari in to za hudo ugodno ceno. Jaz tud velikrat iz tam naročim, ker se mi ne da po trgovinah hodit in je zmeraj ok. Je pa res, da ne bi šel naročat dražjih stvari od 100e recimo... za tak denar se že splača it stvar probat v trgovino, da si res zihr, da ti paše.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
ko dobim mailing pa je na prvi strani moški?! z 45 kilami pa majco z izrezom daleč pod ljubavnim
crazy1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
sem pogledal po tem asos-u, ampak ne najden nič všečnega vsaj v mojem cenovnem rangu
pa še materiali nevem, če so za kaj očitno bo treba v bolj špotne znamke gledat za dobre materiale
ta je npr. všečna, ampak predraga a ve kdo kje bi se wolfskin dobilo ceneje?
http://www.jack-wolfskin.com/e...jacket-men.aspx

pa, če mogoče kdo pozna trgovine oz. znamke, ki se spleča pogledat, katere prodajajo tak stil jaken naj linka
smile-1.gif

lp, hvala za pomoč

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To nas tak obirajo
crazy1.gif
Primer če gledaš spodnjo trespass jakno, pa je to končna cena, pa so vsi po malem zaslužli...Na iglu.s i pa je primerljiva jakna 200+ eur...

wolfskin ebay

Jaz razmišlam, da si nabavim trespass Zelo poceni, glede na to kaj nudi, pa še čez leto se jo da nosit, kot anorak.Samo ne vem, kak so porihtali ta sistem pripenjanja flisa not ?Upam, da ni moteče oblačenje/slačenje.

Pa še en komentar glede jakne:

Citat:
a great coat, suitable for most extreme weather conditions, the only downside is that it feels fairly heavy to wear, but redeems itself in how warm and durable it is. The adjustable hood isnt atall flimsy and is made of the same material as the jacket (unlike other brands where you have a good jacket and a crappy thin hood. On this jacket the hood can be un-zipped from the jacket, it can be folded away into the collar, it has a velcro strap ontop (to form a peak, for added rain drain off) and also has velcro so it can be done up around the chin, also with elastic pullcords to tighten it up around the face. The main zip has storm-flaps along with a handy pocket concealed inside the flaps (good for keeping mobile phone/wallet secure and protected, yet accessible.) unlike other coats where you have to unzip the entire front to access the inside pockets. the fleece is also very warm and has zipped pockets (that i use as extra inside pockets, and the fact it is reversible means that if it starts to rain and your only wearing the fleece, simply flip it inside out and your protected from the rain until you can shove a larger coat on. (sounds silly but id rather be in a waterproof jacket, than a drenched fleece.) basically these used to RRP at £110, and at £110 its still a bargain, considering you would pay in excess of £170 or even £200 for a "north face" or a "berghaus" brand that does exactly the same jacket ... now at £50 - you simply cannot afford to leave it on the shelf. also dont worry about the jacket ripping, ive barged my way through endless stingy nettles wearing this and havent had a problem yet. regatta and tresspass may be struggling in the credit crunch, ever wondered why its all top notch stuff for cheap prices??? HIGHLY RECCOMEND THIS TO ANYBODY, REMEMBER TO BUY A SIZE LARGER THAN USUAL DUE TO THE FLEECE AND/OR ANY BASE LAYERS THAT YOU MIGHT BE WEARING AT THE TIME. 10/10, 5-STARS.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mater kak lahko jakne prek spleta kupujete... Kroj od kroja je različen, jaz imam npr. številke od 50-54, odvisno od znamke, modela itd.. Edino če si greš enako jakno kam probat in potem enako cifro naročiš...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mam doma eno staro trespass jakno, tak da približno vem pri čem sem in kake majo cifre.Pa dobro se vidi kroj s slike, pa velikost maš, pa tabelo in če se doma premeriš tut ne moreš kaj dosti falit.Sicer pa je to jakna, niso to kavbojke al pa šuhi...

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ej, poba že kar nekaj let je EU in imamo tudo ojrote. Za vse predmete iz prodaje v EU ni carine in nobenih dajatev.Samo pazi koliko je poštnina, sicer pa nije žvaka za seljaka.
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Poba ti bo reko, da verjetno več ve o tem, kot ti, razen seveda za alkohol, cigarete in kokain, po zadnjem srečanju na carinski upravi pa še verjetno tudi o tem več... mislil sem pa prvi link, ki je v USD.
Moj četrti stavek demantira tvojega drugega, ki je pa itak napačen.

Lp, Poba.