zginu up.račun v visti

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pc (win vista, P4) je do predkratkim deloval normalno.
sedaj pa se je en dan pri zagonu naložilo čisto drugačno namizje
- ikonce levo spodaj pri startu so druge
- yahoo widgets se ne zaženejo sami
- firefox ima nek drug profil, ker so zginli vsi bookmarki
- zvok je bil onemogočen

V nadzroni plošči med up.računi je samo ta, ki je bil že skos in je kot administrator.

Kako dobit nazaj prejšnje stanje
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sliši se simpl. Sem sedaj ugotovil, da ni nobenga restore pointa blo narejenga:(

Še kaj obstaja?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Verjetno se ti je sesul profil... in je ob zagonu OS samodejno ustvaril novega ... Lahko pobrskas po disku (vklopi prej pogled skritih datotek in map in pogled sistemskih datotek) v mapi, kjer so shranjeni profili... tam ponavadi doda kaksno stevilko novemu profilu, ce je enako ime prejsnjega... (recimo c:\users\Fusion in c:\Users\Fusion1). Ce najdes tak profil, lahko vsaj podatke skopiras v novi profil (ne kopirat vsega, ker je notri ponavadi kaj, kar lahko spet povzroci sesutje profila ...

Ce se pokavri profil... to ponavadi javi pri naslednjem zagonu.. Lahko ap tudi pogledas v Event log-u, ce je kaj takega notri...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx bom še tole probal.

@zakon
enkrat sem se že nekaj v tej smeri igral, pa se mi zdi, da bom hitrej win7 naložil kot repair naredil s cd-ja.
drugač pa tut dobra ideja, thnx!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.097
113
To se da zrihtati. Malo poženi google in išči. Sedaj takoj ne najdem.
Prosto po prešernu se mi zdi, da sem stvar reševal nekako tako:
1. regedit in najdeš v profile list profil, ki mu je dal nekaj na koncu (mislim, da _bak). Tega preimenuješ tako, da to brišeš. Zdi se mi, da se moraš za ta čas prijaviti kot drug uporabnik.
2. Potem pa se mi zdi, da se samo še dvakrat prijaviš in odjaviš kot uporabnik, ki mu je profil zginil in je.

Če pa ne najdeš točnih navodil, pa napiši...