Ženski škornji - kera spletna trgovina za Merrell?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ali me zna kdo napotiti na kakšno dobro spletno trgovino za nakup Merrell ženskih škornjev?

Uradna stran za Merrell teh škornjev, ki jih iščemo nima več naprodaj, ker je to lanski model, letošnji model pa je samo v nekih čudnih depresivnih barvah.

Bi se tudi zapeljal v Italijo, Avstrijo če bi vedel kam, ali pa naročil preko spleta tko da mi vsak nasvet pride prav
nahrung002.gif

Iščemo pa Merrell Puffin Lace High, točno take kot so na sliki. V TomasSportu imajo samo neke podobne, ki pa niso tako zelo dobre.
1072586-AAAAApjZp6UAAAAAAVwpTQ.jpg

Priponke

• 1072586-AAAAApjZp6UAAAAAAVwpTQ.jpg
    1072586-AAAAApjZp6UAAAAAAVwpTQ.jpg
    19,5 KB · Ogledi: 477

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
To so lanski model, okol 130-150 so bile. Letošnji model niso na vezalke in so na zadrgo, cena pa 135 na superge.si.
Samo letošnje niso tako dobre kot te na sliki.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Zakaj za v kanto? Lani ji je videla na nogah kolegice in jih ni našla nikjer v štacunah, letos se je spomnila nanje, sva po netu poiskala model in barvo in ugotovila, da jih ni več v prodaji ker so to lanska kolekcija - vsaj točno teh ni več v prodaji.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Kjut škornji (na zame, seveda
tongue-1.gif
)

Očitno mam preveč cajta in sem danes sčekiral Delo in vse kar pride zraven, incl. Ono in reklame. In tam najdeš nekaj podobnega by HH. Oboje dostopno v naših štacunah.

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Jaz sem nazadnje iskal ene merrell št.48, šel v par štacun, potem pa sem poklical kar direkt uvoznika in vprašal, če so jih sploh nabavili in kam so jih poslali. Vsaj časa nisem zgubljal z iskanjem
smile-1.gif

Tako da ti priporočam, da jih kar pokličeš in vprašaš, če jih kje imajo oz. kam so jih poslali.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Kjut škornji (na zame, seveda
tongue-1.gif
)

Očitno mam preveč cajta in sem danes sčekiral Delo in vse kar pride zraven, incl. Ono in reklame. In tam najdeš nekaj podobnega by HH. Oboje dostopno v naših štacunah.

Ecco šuhe so meni hudo simpatične in izgledajo kvalitetne, samo kaj ko so drage ko sto mater.