Zelo zelo na organ mi gre reklama na POPu o RBD!

Poznate zadevo??

• Skupaj glasov
    103

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ampak, tako zelo jih propagirajo, da sem najprej mislu, da je spet en Bruh brader, ne pa neko uvoženo sranje iz Mehike.
Seveda ta propaganda poteka pri neki resni oddaji, za kar je nekoč 24ur celo veljala.

Se pa močno sicer težko opravičujem morebitnim obožavalcem, ki jih baje ni malo.

No ja učitno bo treba presedlat na nacionalko zato jih pa plačujem.

Pa še anketa
evil.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ne gledam niti popa niti televizije zatorej me boli falus za use skupaj
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Meni gre tudi ... khm na organ ..., sploh pa tisto: "Nisi pravi rebelde fen, če nimaš revije rebelde".
bonk.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ma zadnje čase so vse reklame retardirane in še dobro da ne gledam TV-ja, če že ga pa zvečer pa še to slo kanalov. "Pod rob srajce bova pa skrila še madež maline!"
uf-1.gif
In to je v 5min vsaj 2x ta reklama, pol pa še za vse naše trgovce, Calgon, kakšeb vložek ali prašek in to je potem vsak reklamni blok isto.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ksz

jz pa res nevem od kod ste vsi tuki gor na Alterju tolk razledani in vsevedni, ce noben nic ne gleda, nc ne poslusa, nc ne bere, in tako naprej

vbistu je pa tako, da, ce se pojavi kaj novga in vi tega ne razumete, pol to takoj oznacite za neumno, brezvezno,....

ce nerazumete puste to pri miru, sej niste prisiljeni, da bi recimo RBD mogli poslusat alpa gledat
men pa, morn priznat, dober zgledajo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men grejo vse reklame na p**** sploh tista posiljena z Vanishom
rolleyes-1.gif
da tiste o "... dodaaaaaj Calgoooon" sploh ne omenjam. Zobne paste, ki pobelijo zobe takoj ko jo uporabis, tampon ki ga mas lahko v seb celo noc in ti ni treba spat kot netopir (ocitno sem delala celo zivljenje napako??) ... Tko da ponavad ko so reklame, grem pogledat v kuhno kaj je novega in pridem nazaj cez 5 minut ko je konec reklam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Agree.
stupid-1.gif

Sicer pa kar se RBD tiče - pusti otrokom svoje veselje.

Saj ni problem v tem, kaj poslušajo. So tile RBD čisto ok, pač kot mehiški Bepop. Samo žalostno, da tak izkoriščajo otroke in starše. Kaj pa češ drugo kot svojemu otroku kupit majico, revijo, zvezek itd. RBD, če ima 90% punc v razredu to. Sej ne moreš neki osnovnošolki rečt ''Ne bomo ti kupili, ker se gre tu samo za kapitalistično izkorišanje, sicer pa bo skupina tako ali tako razpadla''
tongue-1.gif

Moja 17-letna sestra je šla prejšnji teden kupovat zvezke, pride v papirnico in reče prodajalka s prve: ''Žal nam je RBD zvezkov zmanjkalo''
stupid-1.gif
Je sestra samo rekla ''Hvalabogu'' in kupila neke navadne zvezke.

So pa RBD okrog 2,5€ za zvezek kolikor sem videl v eni trgovini (čisto navaden mehek zvezek s črtami, samo njihova slika nalimana gor)
bonk.gif

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
Ej, pa to se dogaja že od nekdaj, čisti sinus, profesionalno lansiranje umetno ustvarjenih skupin ki ciljajo na 12 letnike in konkretno ožemanje staršev.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jah, zvezki stanejo podobno kot pac tkrt k je bil aktualen TV Dober dan, pa so najbolj v promet sli tisti, kjer je bla Fata gor...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Najboljša ciljna skupina je 4-12 let. Mamiiiiiii kupi mi to, kupi to, kupi to, kupi to in od tega živijo milioni retardov(biznismenov
wink-1.gif
) po celem svetu.
Retard je tisti, ki izgubi denar, ne tisti, ki ga dobi
grims-1.gif