zdaj pa resno - menjava gum problem

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...grem prejle do vulkanizerja naložen z gumami in tipam v predalu (kjer je vedno spravljen) za varnostnim "vijakom"... in ga ni
Kaj mi je storiti? Koliko je teh različnih "šraufov" 50, 100...500, ga dobim na št. šasije?
Vulkanizer pravi da je opcija na silo, z nekim prijemačem, a potem moram vse vijake menjati.
Ideje?.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
meni so nabili neko cev gor in odškrnili. Varnostne sem seveda moral kupit nove.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Si pogledal k rezervi? V vrečo s trikotnikom? Jaz sem svojega našel tam, pa sem ga tudi prej v predalu imel
tongue-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Nebi škodilo če bi povedal ali imaš original vijake in pa katere znamke?

Kej več pa po tem ko odgovoriš na to.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Pri BMW - original jih je cca 20 različnih se mi zdi... sem ga zgubil, in je na servisu prišel s škatlo, probal kater je pravi, povedal cifro in naročil, cena cca 7 ali 8€...

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Aja, še to...
grin1.gif

Kasnneje sem ga našel v škatli z žarnicami, kamor so mi ga dali na uradnem servisu po menjavi rok, namesto v zato predvideno mesto ob orodju...
rolleyes-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Si pogledal k rezervi? V vrečo s trikotnikom? Jaz sem svojega našel tam, pa sem ga tudi prej v predalu imel
tongue-1.gif

Tebe sem kar pričakoval s tem osnovnim vprašanjem. A moram napisat, da sem cel avto obrnil?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Vse original. Znamka - prvovgradnja.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...grem prejle do vulkanizerja naložen z gumami in tipam v predalu (kjer je vedno spravljen) za varnostnim "vijakom"... in ga ni
Kaj mi je storiti? Koliko je teh različnih "šraufov" 50, 100...500, ga dobim na št. šasije?
Vulkanizer pravi da je opcija na silo, z nekim prijemačem, a potem moram vse vijake menjati.
Ideje?.

Kakšne gume maš to?

Nazadnje uredil moderator:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Vse original. Znamka - prvovgradnja.

Te znamke ne poznam, poznam pa Audi, BMW, Opel, ... tko da ce hoces pomoč,povej kater avto, slikaj vijak,pa mogoce dobis pomoč...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
tongue-1.gif

Tebe sem kar pričakoval s tem osnovnim vprašanjem. A moram napisat, da sem cel avto obrnil?

Sori ker hočem pomagat pri težavi, ki sem jo imel tudi sam. Ne bom več (vsaj tebi, vzeto na znanje).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Rešeno, šel k Španu, imajo vse nastavke, vzel ven varnostne in kupil 4 navadne vijake - 6,73€.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.184
113
a misliš da tisti ki kradejo felne, nimajo vseh teh nastavkov v žepu???

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Citat:
Rešeno, šel k Španu, imajo vse nastavke, vzel ven varnostne in kupil 4 navadne vijake - 6,73€.

Torej, če si nekdo zaželi kakšne lepe feltne z audija oz. audi oem feltne, je treba prej samo do Špana po komplet nastavkov?
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja itak...varnostni vijaki so brezveze. Noben ne gre slucajno mimo pa oooo...dej posraufiva feltne. Tist k se namen,ti bo odvil varnostnega tko k navadnga.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Ja normalno, da tak vijak ne predstavlja ne vem kakšne zaščite...sej če se bo nekdo odločil ukrasti nek avto in ima dovolj znanja/sredstev za to, mu bo to tudi uspelo ne glede na tvoje varnostne preventive. Zato pa je najbolje imeti zadevo zavarovano pa imaš miren spanec.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

Torej, če si nekdo zaželi kakšne lepe feltne z audija oz. audi oem feltne, je treba prej samo do Špana po komplet nastavkov?
evil.gif

Jih ne prodajajo, imajo pa vse - za lastne potrebe.
Mojega se ne dobi več, so pogledali po št. šasije, drugače bi ga naročil, tako bi moral vse menjat. in čakat, zato sem dal navadne not.