Pred leti sem naletel na portal Mobisux. Naslov je bil sicer "sovražen", bilo pa je mnogo dobrih informacij in na forumih veliko ustrežljivih uporabnikov, ki so znali in hoteli pomagati. Prav na samem začetku pa me je motila ena stvar. V glavi portala je bila slika moškega s telefonom. Saj ne vem zakaj, ampak bil mi je zopern, mogoče zaradi skrajno nemogoče frizure. Na mojo pripombo sem dobil odgovor, da je to pač neke vrste zaščitni znak in da ga ne bodo ukinili. No, polagoma je izginil.
Kar nekaj let sem vsak dan užival v forumu in v brskanju po potrebnih in nepotrebnih podatkih.
Potem je pa prišla kriza. Vse manj objav in vse manj zanesljivih strokovnjakov. Razna pošiljanja v Banovce (premalo in napačnih ljudi), Vrsta uporabnikov foruma brez vsakega smisla, samo nabijali so objave (primer: Vseved v forumu Blodnje). Pa sem vseeno vstrajal.
Potem se je pa pojavil Alter portal. Znana slika Mobisuxa iz dobrih dni. Nekaj uporabnikov še ni "našlo" poti sem. Zadovoljen sem vsak dan pregledal oba foruma. Do danes.
Danes se je pa na Mobusuxu spet pojavil tip z obupno frizuro. In nič drugega. Znamenje?
Da, iz Bookmarks sem izbrisal Mobisux. Verjetno za vedno!
Zbogom Mobisux! Krog je sklenjen!
Kar nekaj let sem vsak dan užival v forumu in v brskanju po potrebnih in nepotrebnih podatkih.
Potem je pa prišla kriza. Vse manj objav in vse manj zanesljivih strokovnjakov. Razna pošiljanja v Banovce (premalo in napačnih ljudi), Vrsta uporabnikov foruma brez vsakega smisla, samo nabijali so objave (primer: Vseved v forumu Blodnje). Pa sem vseeno vstrajal.
Potem se je pa pojavil Alter portal. Znana slika Mobisuxa iz dobrih dni. Nekaj uporabnikov še ni "našlo" poti sem. Zadovoljen sem vsak dan pregledal oba foruma. Do danes.
Danes se je pa na Mobusuxu spet pojavil tip z obupno frizuro. In nič drugega. Znamenje?
Da, iz Bookmarks sem izbrisal Mobisux. Verjetno za vedno!
Zbogom Mobisux! Krog je sklenjen!