Gasilska veselica dvodnevna, ansambel igra, ves dobicek (mogoce par tisoc evrov) prostovoljnega dela pri izvedbi veselice (recimo 1000 ur) gre za nabavo gasilske opreme in podobno. Poleg tega da te ansambel stane cca 2 jurja, da SAZAS pristavi loncek s svojimi 140 evri, se je sedaj nasel se zavod IPF ki kot razumem dopis poslal racun za vrtenje glasbe(s cd) med pavzami ansambla za 930 evrov za dva dni. Ja prav sem napisal DEVETSTO TRIDESET EVROV. Aja oblika dopisa je narejena po kopitu SAZASA. Poleg tega da se "borijo" za podobne interesne skupine, so ocitno tudi podobne obrazce si pripravili.
Ce bo treba ta racun placat, je bilo to moje zadnje prostovoljno delo za to drzavo. Imam prevec stroskov s tem pocetjem, pa se nekaj odgovornosti. Raje dam 10 evrov (kot pa 200 ur delaskozi celo leto)pa bom ravnotako sit sel z veselice. Z gasilskim pozdravom NA POMOC!
Ce bo treba ta racun placat, je bilo to moje zadnje prostovoljno delo za to drzavo. Imam prevec stroskov s tem pocetjem, pa se nekaj odgovornosti. Raje dam 10 evrov (kot pa 200 ur delaskozi celo leto)pa bom ravnotako sit sel z veselice. Z gasilskim pozdravom NA POMOC!
Nazadnje urejeno: