Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik baldrick pravi:
A pozna kdo tu kakega dobrega agenta za zavarovanje nategunov cel kup poznam sam, še posebej so mi dragi taki, ki ne vejo sploh kaj ponujajo.
A pozna kdo tu kakega dobrega agenta za zavarovanje nategunov cel kup poznam sam, še posebej so mi dragi taki, ki ne vejo sploh kaj ponujajo.
Jst ti lahko svetujem uporabnika Matey ( ex Sunshiner ce se ne motim). Zakaj njega? Pa zdi se mi da ima pošlihtano v glavi, da ti bo svetoval pravilno oziroma če nekaj ne bo vedel,se bo pozanimal ter pridobil informacijo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.