Zavarovanje motorja

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Živjo.

Ker imamo motoristi pri zavarovalnicah malo več opcij, me zanima, če bi se dalo zavarovati kje takole.
- obvezno zavarovanje
- AO+
- asistenca v tujini
- za en mesec bi vzel pa še kak paket za krajo (potujem na Nordkapp), če se da v kaki varjanti za samo en mesec

Dodatni podatki: PR4, motorja seveda ne bi odjavljal čez leto, 600ccm, 72kW (98KM), letnik 2007, 14 let imam izpit za A,
Upam, da nisem česa pozabil, če sem, bom kasneje dopolnil.

Torej se da, kajti lani, se mi je pri nekaterih zavarovalnicah zataknilo že pri asistenci.

Lp, T

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pa še to me zanima.
V glavi imam potovanje z motorjem recimo po Ameriki. Dobim enega Američana in se dogovoriva, on pride sem, jaz odidem tja, motorje lepo zamenjava. Kako bi bilo pametno motor zavarovat za ta čas, da si rešen vseh skrbi?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Motor ni problem zavarovati. Jaz sem zastopnik Zavarovalnice Maribor. Rabim le prejšnjo polico, na podlagi katere naj ti dam bonus PR4.

OMEJITVE SO:

1. ASISTENCA

Ugodnosti, ki jih nudi AXA-AO-MK asistenca, so vezane na veljavnost kritja po polici zavarovanja odgovornosti
motornega kolesa in veljajo v R Sloveniji in v državah podpisnicah dogovora o zeleni karti (podpisnice vidiš v zeleni karti).

2. Kasko velja le na območju Evrope v geografskem smislu, razen če v zavarovalni pogodbi ne dogovori drugače. Kasko velja le, če motor vozi lastnik. Kasko polico se sklene za obdobje enega leta.

Zadnji točki je možno dogovoriti drugače, vendar bi lahko to podražilo premijo. Jaz sem iz Ljubljane.
smile-1.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Sem poslal vprašanje, koliko bi me prišlo tako zavarovanje, na vse zavarovalnice, pa dobim en odgovor, en nepopoln odgovor, ostalim pa se preprosto j*** zame. Banda pokvarjena.
smile-1.gif