Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ker sem se pred parimi leti od motorja (neprostovoljno) locil, oz. se je nekdo odlocil, da mu lahko nudi boljsi dom, ne da bi me vprasal za dovoljenje
me sedaj mika nakup novega. Ker sem pri zavarovanjih do sedaj bil vedno bolj žid in sem jemal več ali manj osnovne zadeve, me zanima kaksne so opcije, da motor zavarujem proti kraji. Se pravi kaksna je najcenejsa opcija, da je motor zavarovan proti kraji, druge zadeve me naceloma ne zanimajo. Recimo za 1000ccm motor, 120KM star par let?
Zavarovalnice takih ki so škrt pri zavarovanjih ne marajo, predvsem če bi radi zavarovali samo tatvino
Samo kot kombinacijo tatvina, ne boš dobil nikjer in moraš vzeti vsaj osnovni kasko in dodati še tatvino, ker pa je zraven kasko
in motorji spadaj pod zelo rizično skupino (vsaj tisti ki zavarujejo kasko) je malo več omejitev pri sklepanju.
Cena kaska je odvisna od novonabavne vrednosti po ceniku eurotax, je pa odvisno od zavarovalnice do zavarovalnice, kje so
omejitve sklepanja zavarovanja, brez odločitve strokovne (npr. za motorje nad 500ccm, ali nad 5.0000€)...
Popusti pa so tudi omejeni oz odobreni glede na zavarovanja ki jih že ima ali pa jih bo stranka sklenila...