Kolegu je toca razbila sipo, glih tolk da se skupaj stoji, na zavarovalnici so pa zaradi manjse skrbine ki ni prisla do notranje strani, rekli da je ta skrbina na vidnem polju voznika in da to ni od toce in tako mora sedaj placati 1% fransize za popravilo, vse ostale nategancije , popraskan odbijac itd mu bojo pa brezproblema priznali kot da je to poskodba na parkiriscu.
Zdej pa je ta odbita fransiza 1% baje od celotne vrednosti avtomobila, kar se pa sam ceprav nic nevem o kasku, nemorem strinjati, kolkr je bilo meni znano je ta 1% potrebno placati od koncnega szneska racuna za to sipo, ker drugace nevidim tukaj logike.
Ma pa full kasko pri triglavu, sam zgleda ni mel extra sipo zavarovano proti toci.
Zdej pa je ta odbita fransiza 1% baje od celotne vrednosti avtomobila, kar se pa sam ceprav nic nevem o kasku, nemorem strinjati, kolkr je bilo meni znano je ta 1% potrebno placati od koncnega szneska racuna za to sipo, ker drugace nevidim tukaj logike.
Ma pa full kasko pri triglavu, sam zgleda ni mel extra sipo zavarovano proti toci.
Nazadnje urejeno: