Zastrupil psa

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Sprva sem misnla, da je bolš da sem tih, ampak mi je film poču...

Predragi sosed (pri mojmu fantu), nama je iz petka na soboto zastrupil psa!!! PREKLETA GOLAZEN HUDIČEVA!!!!
uf-1.gif

V soboto zjutraj sva kot vsak dan hotela peljati psa na sprehod. Iz pesjaka je prišel še dokaj normalno, potem pa je hodil levo in desno kot da bi bil pijan ko afna. Nekaj časa sva to opazovala, potem pa valda panika. Pes je imel steklene oči, težko je dihal, se slinil in na pol spal. Poleg tega se je spotikal ob lastne noge in popolnoma nič slišal. Aleluja. Sprva sva mislila, da gre za hrbtenico, saj je pri tej pasmi zelo pogosta okvara, vendar sva se kmalu prepričala da to ni res. Peljala sva ga k veterinarju, ki je kužka samo pogledal in rekel, da da roko v ogenj "pes je zastruplen z uspavalnimi tableti". Majko milo. KWAAAAAA?!?!? S fantom sva se samo spogledala: "SOSED"!!! Ta sosed je že 3x hotel prejšnega pokojnega psa zastrupit, pa mu ni uspelo. Vedno smo poklicali policijo, ampak oni so trdili da brez dokazov ne moremo nič. Kljub temu, da je sosed nam priznal. Ok. V glavnm, dohtar nama je lepo povedu, da se psu ne da pomagat. Ali se bo zlizal ali pa bo revko šel. Men se je kar bliskal pred očmi. Ko sva prišla domov, sem temeljito preiskala pesjak in kaj najdem: JEBENI KU.RČEV USPAVALNI TABLET NA TLEH!!!
confused-1.gif
Dokaz več. Kužek se je sicer hvala bogu zlizal, s tem da smo ga cel dan čuvali, mu pomagali...

Sosed je psiho, kar potrujejo tudi ostali sosedje. Bojimo se ga vsi, saj je [censored] sposoben vsega. Klicala sem na policijo in mi je prbil, da tudi četudi bi pes poginil, da nimamo dokazov da je bil on.

Žena tega buzeranta je psihiatrinja. Tabletov ima verjetno na tone. Ti tableti se menda samo na recept dobijo.

V glavnm, jezna sem ko hudič. Pretepst ga načeloma nima smisla, ker zarad njega v zaporu sedet, al pa celo življenje delat zanj...NO GO. Moj se komaj zadržuje, da ga ne ubije. Pesjaka smo popolnoma zaščitili, vendar če ga bo hotel zastrupit ga bo zihr.

NO, kaj čmo narest? Če bi fental soseda, bi blo prec dost dokazov, ko pa on hoče fentat psa, pa ne mormo nič.

cry12bpy.gif
Kako so eni ljudje tok žleht. Kuža ni nič kriv...šele 5 mesecev je star in izredno priden...

Nazadnje uredil moderator:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Shit, ker psihiæ
bonk.gif

Namontirita kamerco na kakšno vidno mesto, da ga posnameta pri delu. Najpametneje pa bo, da psička če je le mogoče ne puščata samega brez nadzora.

samo ne razumem od kje nekaterim ljudem tako sovraštvo do živali, da so sposobni ubiti 5-mesečno bitjece??
bonk.gif

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Mah kamreca. Načeloma pride v poštev. Ta bi menda snemala le pesjak. Kaj pa ostalo? Rabila bi kar precej več kamer. Kje pa naj si privoščim toliko kamer.

Sicer pa niti ne vem koliko stanejo. Morda kdo kaj ve?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ma kaksne kamere,...

par 100€ , ene 2 južnjaka ( skrajnem primeru se na Tamciko obrn
grin1.gif
) , pa soseda bliz nebo več.

B81

22. jul 2007
36.996
10.530
113
Kaj te ne....dobrih 100 eur, nekaj kablov in računalnik, pa imaš posneto...

Vi ste v hiši, z nečim dražite psa, da laja 4 ure skupaj in mogoče bo sosed prišel k njemu, takrat pa hopla, s kamero ven in posnet vse skupaj.

Pa kaj ljudje vi nimate pištol doma ali kaj? Tak za strah malo? Saj potem, ko pride policija rečeš, da je nimaš....

ok, to zadnje je joke : )

Nazadnje urejeno:

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
katastrofa!!! tak folk bi lastnoročno zadavla... kok si loh sploh to dovoli kdo???!!!!

kontro stisn pa njemu našopej uspavalne tablete... aaaa...

Pozorna boš mogla bit zdej itak non-stop... probejte met psička kje bol na varnem... zdej se je zlizal... naslednjič pa ni nujno, da se bo!!
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Ja pa kaj mi bo to. Še vedno obstaja žena, ki je še večji strup kot on. Ona ga nagovarja on pa nardi.

Enkrat sta se moj in sosed kregala glede žive meje (vsak na svojem sta stala), kar na enkrat pa 4 kible pr mojmu doma, češ da je njegova žena klicala, da je prišlo do vsesplošnega pretepa
smirk-1.gif
Kapsi so mojga sam pogledal, se nasmehnl in šli.

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Pri prejšnem psu je dal v pesjak zastruplena piščančja prsa. Vendar jih pes ni pojedu. Fant je vrgel to meso nazaj k njemu. To je pojedel njegov kuža (od soseda) in adijo psiček (a si morš mislt. Ima dva psa, pa kljub temu hoče pobijat živali). Ampak to ni prav. Njegov pes ni nič kriv zato, da je njegov lastnik šovenistični pra.sec!
stupid-1.gif

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Tamcika, pomagi!!!!
grin1.gif

Ne, resno. Je Tamicka RAMBO 2? EEEE, dvomim.

Kaki Domžalčan bi mi lahko pomagu. He he hee

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

par 100€ , ene 2 južnjaka ( skrajnem primeru se na Tamciko obrn
grin1.gif
) , pa soseda bliz nebo več.

a veš da glih razmišljam, da tole niti ni tako slaba ideja ?!
aplauz.gif

to je edina možna rešitev...oz. zvečer naj ju fant nekje s kakšnimi kolegi počaka, lepo s kijem v roki, pol jih nabutat, prvo naj ju udarijo v rebra pol k padeta na tla pa še po celem hrbtu naj ju tolčejo...glavo naj pustijo pr mir....na koncu ju morajo še obvezno pljunit v glavo
aplauz.gif

opa še nekaj sem pozabil itak morajo biti zamaskirani......tako se jih en bo videlo, ko bojo prisilil soseda in sosedo da pojesta celo flaško uspavalnih tablet.......
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik HS2K pravi:
Tamcika, pomagi!!!!
grin1.gif

Ne, resno. Je Tamicka RAMBO 2? EEEE, dvomim.

Kaki Domžalčan bi mi lahko pomagu. He he hee

Ja rabš Tamciko, losta pa mene pa si zmagala.
hysterical-1.gif

samemrge.press
za težje primerke vpokličemo še mojo sestro
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Kaj te ne....dobrih 100 eur, nekaj kablov in računalnik, pa imaš posneto...

Vi ste v hiši, z nečim dražite psa, da laja 4 ure skupaj in mogoče bo sosed prišel k njemu, takrat pa hopla, s kamero ven in posnet vse skupaj.

Pa kaj ljudje vi nimate pištol doma ali kaj? Tak za strah malo? Saj potem, ko pride policija rečeš, da je nimaš....

ok, to zadnje je joke : )

In posnetek bo pomagal kaj točno? Kot dokaz? Zihr ja.... če se bo že kdo lotil to delat, naj kupi še tablo, katera obvešča mimoidoče, da so pod videonadzorom, da ne boste vi nazadnje plačevali kazni
wink-1.gif

Kako rešit problem? ... Kupte psa čuvaja, za vašga ljubljenčka
evil.gif
... priporočam kaj takega

Argentine_Dogo_02.jpg

Fila%20Brasileiro%202.jpg

Nazadnje urejeno:

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Ne, to pa ni res. Saj bi snemala samo dvorišče od fanta in nič sosedovo. Za to ne rabiš nobenih opozorilnih tabel. Mi je policaj po telefonu povedu.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zanimivo bi bilo slišati še nasprotno stran...
smirk-1.gif

od soseda?... ja res je... sam vseen ni opravičila, da gre zastrupit psa... če bi bil pes pa res neki agresivn, ma pa vso pravico to prjavt... in pol gre itak po zakonski plati vse...

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Pa so tako pridobljeni dokazi (snemanje) uporabni potem na sodiscu? Naj kak pravnik pove kako je s tem.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ne, pri takih krete*ih ne boš z roko pravice nič dosegel ker se bodo še vedno izmazali z nekaj 100euri kazni ali pa še to ne.

Tukaj pride v poštev samo "quid pro quo", oko za oko. Dobiti nekoga da ga zmlati prasca (področje ledvic je boleče in ne pušča veliko modric za sabo) in da mu stlačijo pest uspaval v gobec - dobesedno.

Če mu jih uspe požreti se pa anonimno pokliče rešilca da kao en dela samomor. Na koncu ga proglasijo za norega.

Jaz bi to resno naredil, samo pazi kako boste zakrivali sledi.

@Group_Therapy : nisem pravnik, VEM pa da se posnetke s kamer za katere ni jasno označeno da so postavljene in se jih snema, ne more uporabiti na sodišču.

Nazadnje urejeno: