Že skoraj dva meseca se mi pojavlja kronična zaspanost čez dan. Začne se okrog 11h, se prebijem do 3h - 4h potem pa moram mrknit za pol urce, sicer sem zombi. Gre za nekontrolirano zehanje, s težavo držim oči odprte, ne morem se koncentrirat, občasno nastopi tudi vrtoglavica. Sem mislil, da gre za spomladansko utrujenost ampak že mal predolgo traja. Krvni tlak normalen, pijem dovolj (1,5-2L / dan), spim tudi (6-7 ur).
Sem visok in suh (195cm 75kg 28 let), zdravnica pravi, da imam "odzivno srce" (baje to pomeni, da se mi pulz in pritisk hitro dvigneta ob naporu in stresu), sicer pa krvne preiskave in ščitnični testi povsem normalni, zato nimam drugih preiskav. Kava in čiki
alko zelo zmerno.
Kakšna ideja? Kave ne bom začel pit, sem poskusil tablete guarane pa sem skor bruhal
Sem visok in suh (195cm 75kg 28 let), zdravnica pravi, da imam "odzivno srce" (baje to pomeni, da se mi pulz in pritisk hitro dvigneta ob naporu in stresu), sicer pa krvne preiskave in ščitnični testi povsem normalni, zato nimam drugih preiskav. Kava in čiki
Kakšna ideja? Kave ne bom začel pit, sem poskusil tablete guarane pa sem skor bruhal