Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na Nokii N73 imam 18 mega prostora zasedenega, sploh ne vem od kje ker imam glasbo, filmčke in mp3 vse na spominski. Se je mogoče z meseci nabralo toliko internetne šare? Net kar uporabljam in v C:/ cache je polno teh datotek... lahko to brišem?
viper, ne spoznam se ravno fuol, ampak men se je na mojem SE Z710i neki časa shranjevalo vse iz kartice na telefon, pa vsako fotko, ki sem jo nardikla, je shranlo in na kartico in na telefon. Sem ga nesla na servis in so popravli. Je možno, da se je tebi tud dvojno shranjevalo?
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi:
Na Nokii N73 imam 18 mega prostora zasedenega, sploh ne vem od kje ker imam glasbo, filmčke in mp3 vse na spominski. Se je mogoče z meseci nabralo toliko internetne šare? Net kar uporabljam in v C:/ cache je polno teh datotek... lahko to brišem?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.