Zasebno sporočilo

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Živjo

Kako pošljem ZS v tem primeru?
1413925-alter.jpg

Priponke

• 1413925-alter.jpg
    1413925-alter.jpg
    38,8 KB · Ogledi: 234

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A ji jaz pošljem da te odblokira? Mene nima na ignore listi.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Jaz tudi ne morem poslat zasebnega sporocila. Mi napise da ne more nadaljevati. In naj se c
Vrnem na prejsjno stran in popravim napako. Ne dela tudi ce replayam...
Any one?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Marsikdo kot jaz se v takih trenutkih zapre vase... Mnoge druzine sorodnikom povedo da je "Janez" odsel na dopust....otrokom povedo da je sel na pocitnice in se bo vrnil bolj vesel... Ker sem odrasel clovek in ker je to del terapije ne bom ovinkaril... strlo me je... Strlo me je, da sem bil likvidiran...kot nekateri leta '45 (remember - to je alter - slej ali prej je treba to tematiko vkljucit)... Sedaj mi skusajo nazaj sestaviti moj jaz ... vendar se se vedno vsakih 5 minut vprasam ZAKAJ JAZST?!?! sem pa srecen da imamo tako dobro oskrbo. Mx, dr. med. lepo skrbi za nas.

Z lepimi pozdravi iz EKI-ja

Apollo, softi, dentex.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Jaz tudi ne morem poslat zasebnega sporocila. Mi napise da ne more nadaljevati. In naj se c
Vrnem na prejsjno stran in popravim napako. Ne dela tudi ce replayam...
Any one?

Komu pa je sporočilo namenjeno? Za test lahko poskusiš poslati meni.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
šefici zasebnega foruma, pa nimam pojma zakaj

Mene je tudi pobrisala. Ima neke komplekse, prvo pravilo podforuma je, da se moraš z njo strinjat.
grin1.gif

Zasebni forum je pač zasebni forum in zanj obstajajo svoja pravila. S tem kako ga nekdo vodi nima uprava Alterja nič, zato to ni stvar tehnične pomoči.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Oprosti Apollo8 in morebitna ostala druščina, ne razumem kaj si s temi šiframi želel povedat. Noben od spodaj podpisanih uporabnikov tudi ni banan, zato ne vidim razloga za neko navajanje likvidacije.