Zaščitno steklo Optishield Lux

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ta optišild premium stekla so čisto navadna kitajska samo lepo zapakirana, sem namestil že precej različnih in je ta premium vreden ravno toliko kot kitajska za 0,20eur.
Precenjena zadeva kot večina pri ponudniku Gizzmo

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ta optišild premium stekla so čisto navadna kitajska samo lepo zapakirana, sem namestil že precej različnih in je ta premium vreden ravno toliko kot kitajska za 0,20eur.
Precenjena zadeva kot večina pri ponudniku Gizzmo

Zanima me a ima kdo tole zaščitno steklo, ter kako se obnese?Pa kako je z odstranitvijo le tega, glede na to, da se uporabi tudi lepilo...pa še link..https://gizzmo.si/premium-zascitno-...ng-galaxy-note-9-in-uv-svetilka-artikel-28568

+ poglej navodila toliko zadev da nimaš šans da nekaj ne sfališ

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Moraš pa bit res prilagojen program, da nekaj fališ.

Lej večina zaj... najbolj primitivno steklo, tukaj je v igri lučka, tekočina itd... grem stavit da vsak drugi zaj.. tale postopek... pa prej bi rekel da ima vsaj visokošolski program, prilagojen program se ponavadi bolje izkaže v praksi....

Primc85

Zelenc'
12. okt 2018
6
0
1
Lej večina zaj... najbolj primitivno steklo, tukaj je v igri lučka, tekočina itd... grem stavit da vsak drugi zaj.. tale postopek... pa prej bi rekel da ima vsaj visokošolski program, prilagojen program se ponavadi bolje izkaže v praksi....

Imam popolnoma drugačne izkušnje. Res je da si je za namestitev treba vzeti več kot minuto in predvsem imeti ravno podlago. Ampak Namestil na G8 2x in Note 9 Dome glass, ki je praktično enak produkt, brez težav. Prav tako namestil S9 in S9+ Optishield Lux. Pri S9+ se je po parih dneh pojavil mehurček ampak so mi ga brez težav zamenjali kar pri njih v poslovalnici in je zdaj že 2. mesec BP, prav tako prvo steklo že skoraj 3 mesece brez težav.

Tako da pri ukrivljenih zaslonih nimaš neke druge izbire kot Dome ali Lux in podobna stekla ker je vse ostalo za v smeti po parih dneh (sem probal vse variante - lepila samo po robovih, "full glue" suho lepilo po celi površini, nič ni zdržalo več kot par dni). Namestitev teh s tekočim lepilom terja malce več časa. Dome je cca 55 eur Lux pa okoli 30, torej skoraj pol ceneje, tisti ki ne bi nameščali sami enostavno doplačajte za namestitev pri prodajalcu, kjer garantirajo uspešnost (če ni ok zamenjajo steklo). Jaz med tema izdelkoma ko sta nameščena ne razločim razlike

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Tako da pri ukrivljenih zaslonih nimaš neke druge izbire kot Dome ali Lux in podobna stekla ker je vse ostalo za v smeti po parih dneh (sem probal vse variante - lepila samo po robovih, "full glue" suho lepilo po celi površini, nič ni zdržalo več kot par dni). Namestitev teh s tekočim lepilom terja malce več časa. Dome je cca 55 eur Lux pa okoli 30, torej skoraj pol ceneje, tisti ki ne bi nameščali sami enostavno doplačajte za namestitev pri prodajalcu, kjer garantirajo uspešnost (če ni ok zamenjajo steklo). Jaz med tema izdelkoma ko sta nameščena ne razločim razlike
Točno to. Samo kaj, ko to ugotoviš šele potem, ko zmečeš že več kot 30€ za raznorazne pol izdelke, ki so ne vem kako lepo oglaševani na koncu pa ugotoviš, da bi bilo vseeno, če bi že takoj namestil Dome ali Lux.

• Všeč mi je
Reactions: Primc85