Citat:
Three Layer protect – Screen protectors are protected by another layer of plastic sheet on the top & bottom of the screen protector to prevent scratching before installation.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
high-end telefon kot je Nexus nima gorilla glass? To je kakšna zajebancija kupcev?
Drugače pa imam telefon ves čas v žepu, kjer je bilo zraven telefona že marsikaj, tudi kovanci in ključi.
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
high-end telefon kot je Nexus nima gorilla glass? To je kakšna zajebancija kupcev?
Drugače pa imam telefon ves čas v žepu, kjer je bilo zraven telefona že marsikaj, tudi kovanci in ključi.
A tale Gorilla Glass se ne opraska kar tako? Sam imam Optimus Blacka in mi pod display piše tole: Corning Gorilla Glass. To je pravi ne? Namreč namen sem imel kupiti zaščitno folijo, vendar ga imam v etui-ju tako da mislim da skoraj ni potrebe. Sem pa pri prejšnjem Galaxy spici uporabljal neke bolj cheap folije (par € za 10 komadov preko e-baya) in se je folija zelo zelo hitro razpraskala...
A prsti dobro drsijo po tej foliji, ji primerljivo s čistim ekranom? Občutljivost je kaj slabša? Si konkretno od tega prodajalca naročil?Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Imam izkušnje samo z Brando in ni ok.predebela folija, ki naredi zrnasto sliko. Drugače pa sem uporabljal samo te noname, kitajske folije , ki so ultra tanke in to je to.Zaslon je glede na debelino folije zelo dobro zaščiten.Praske ne pridejo skozi.