Zapuščena, prazna dvorana/hangar?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sprašujem tu, ker jih največ bere tole. Ve kdo za kakšno prazno dvorano, skladišče, hangar, karkoli, ki že dolgo ni v uporabi in izgleda kot da še nekaj časa ne bo? Lokacija trenutno ni pomembna, najraje pa primorska ali gorenjska. Razmišlja se o opuščenih objektih železnic, vojske itd. Kako veliko? Čim večje, ampak, da ni ravno površina celotnega btc-ja.
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Sicer ne vem točno, ampak prejšnjič sm se čez Jesenice pelau s kolesom, pa sm se mal zgublau in zašel nekam, kjer mi je zgledala kukr zelo zapuščena skladiščna cona. Povprašaj ljudi iz tistih koncev, gotovo se pa tut kle gor kšn najde...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Po pravici ne... nism biu tok pozoren, sm samo iskal pot kako priti na glavno cesto, pa še to sm pol mogu it čez eno šavje pa prečkat kr nekje železniško progo.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Hm, vsaj februarja ko sem bil tam dnevno, sem videval zapuščen hangar, težko rečem koliko velik na križišču pri bolnici (ko zaviješ k Merkatorju). Če pogledaš takoj desno vidiš nekaj razbitih šip ipd. Neke subkulture so se že zbirale tam.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
v Jezerini pri Obrovu je opuščena opekarna. zapuščena že po moje okol 20 let in najbrž ne bo nikoli več v rabi. je pa zadeva ogromna.

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sprašujem tu, ker jih največ bere tole. Ve kdo za kakšno prazno dvorano, skladišče, hangar, karkoli, ki že dolgo ni v uporabi in izgleda kot da še nekaj časa ne bo? Lokacija trenutno ni pomembna, najraje pa primorska ali gorenjska. Razmišlja se o opuščenih objektih železnic, vojske itd. Kako veliko? Čim večje, ampak, da ni ravno površina celotnega btc-ja.
smile-1.gif

in kaj bi ti s tem?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nobene trave, nič ilegalnega. Išče se sicer zaenkrat čim ceneje, če bi kdo zadevo odstopil (občina itd.) ali oddal služnostno pravico za nekaj let bi bilo super. Projekt bi se šel za "lastno" veselje, ampak so padale nadaljne ideje, tko da smo v začetni fazi. Za kaj gre pa zaenkrat ne bi, nič blazno novega.

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
V Medvodah imaš eno ogromno halo, je zapuščeno vse samo ne vem kdo je lastnik.

46.139757,14.408767
1313486-1.JPG

Priponke

• 1313486-1.JPG
    1313486-1.JPG
    100,3 KB · Ogledi: 559

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
Schumi, Obrov je ena vas ob cesti Kozina-Podgrad. Jezerina pa je dolina direkt pod vasjo. kot sem napisala je včasih bila tam opekarna. dostopno pa je po makadamski cesti, na začetku vasi.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
he he he a ti misliš da te bo nekdo kar tako spustil na posest ? FREE????
hysterical-1.gif
Ti časi so minuli. Pa če bi te že nekdo spustil na svoje mora računat na probleme ko te bo hotel izseliti kot Kresalkine somišljenike in kolege iz Meteljkove..... Če mene vprašaš to NO GO !

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne skrbi, kako me bo kdo spustil noter. Za to se bo poskrbelo, legalno. Če je interes se zadevo kupi. Mene trenutno zanimajo objekti, kaj, kako, zakaj ne mislim diskutirat.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Kamnica, Dol pri Ljubljani

Tam je koker en bivša kurja farma in so tisti hangerji nekako dostopni... če ti to ustreza seveda odvisno za kaj to rabiš...
Kot vem je tu še vedno vsaj en del še v obratovanju. (znanec z njim "opravlja")
Sicer pa predvidevam da mora v saj streha še držat? neke razvaline najbrž ne rabiš?
v okolici lj najbrž ne boš dobil poceni takega objekta. v nekaj letih naj bi se tudi ihanska farma spraznila.približno polovico je že sedaj prazne kot vem.