Sm bil tam nekaj casa,ampak ta tist denar , sem se odločil da zamenjam službo. Sedaj so baje plače popravili,vsaj kolikor kakšno rečem iz sodelavci.
Je pa tko, nekaj je "stalnih", ki so bili tam še predenj sem jaz začel in so še danes, očitno so zadovoljni s tem načinom dela in plačo, jaz pač nisem bil. Potem imaš nekaj takih ki se vlečejo tam dokler jih ne vržejo vn dobesedno, dostikrat taki uničjo trud ostalih ki bi radi naredili dober vtis, čeprov takih je vedno manj oziroma z nekaj meseci / leti, izgubis voljo do tega.
Ne vem kakšna je trenutna poslovodkinja ( govorim za BB Mega) , bojda je OK,čeprav še vedno je Zoran M. ki ima vedno svoje ideje , nekatere dobre, nekatere katastrofalne.
Delovnik je bil takrat dvozimenski ,vsaka druga sobota je bila delovna ( cel dan 9-20) , pa baje so kasneje ukinil izhode na malico,torej lahko edino sabo prineses ali pa si narocis).Letel nebos kar tako,sploh če bodo videli da imas potencial oziroma da se bos potrudu dovolj za ta denar, res pa da običajno ti dajo vsaj 2x oziroma raje 3x pogodbo za določen cas, šele potem za nedoločenega, pa še to moraš kar težit.
Na katerem oddelku bi pa delal in kateri poslovalnici? Izogibaj se TV oddelka ( velik parkiranja nerodnih LCDjev v škatle, razstavljanje, poleti je TV oddelek najbolj vroč zaradi vseh prižganih TVjev....) , avtoakustika je kul, pribor je OK, telefonija, računalniski odd, gaming oddelek,foto oddelek....dvomim da bos delal na beli tehniki in pa malih gospodinjskih aparatih.
No tole na splosno,ce te bo kej konkretno zanimal,pa vprasi.