Zaposlitev v Big Bang

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Uprašat ni greh.

Kkšno informacija glede Big Banga in sicer v navezi z zaposlitvijo v komerciali (VII stopnja-začetnik).
Zaposlitev zajema vse procese v okviru obladovanja procesa nabave oziroma prodaje izbranege segmenta.

Mam tak mešan občutek glede BB, predvsem da znaš zelo hitr letet in da ljudje na splošno dolg ne zdržijo tm? Se motim??

Hvala za pomoč
smirk-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ne vem kako je v komerciali, a bolj počasnih in nezainteresiranih prodajalcev kot v BB še nisem nikjer videl.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sm bil tam nekaj casa,ampak ta tist denar , sem se odločil da zamenjam službo. Sedaj so baje plače popravili,vsaj kolikor kakšno rečem iz sodelavci.

Je pa tko, nekaj je "stalnih", ki so bili tam še predenj sem jaz začel in so še danes, očitno so zadovoljni s tem načinom dela in plačo, jaz pač nisem bil. Potem imaš nekaj takih ki se vlečejo tam dokler jih ne vržejo vn dobesedno, dostikrat taki uničjo trud ostalih ki bi radi naredili dober vtis, čeprov takih je vedno manj oziroma z nekaj meseci / leti, izgubis voljo do tega.

Ne vem kakšna je trenutna poslovodkinja ( govorim za BB Mega) , bojda je OK,čeprav še vedno je Zoran M. ki ima vedno svoje ideje , nekatere dobre, nekatere katastrofalne.
Delovnik je bil takrat dvozimenski ,vsaka druga sobota je bila delovna ( cel dan 9-20) , pa baje so kasneje ukinil izhode na malico,torej lahko edino sabo prineses ali pa si narocis).Letel nebos kar tako,sploh če bodo videli da imas potencial oziroma da se bos potrudu dovolj za ta denar, res pa da običajno ti dajo vsaj 2x oziroma raje 3x pogodbo za določen cas, šele potem za nedoločenega, pa še to moraš kar težit.

Na katerem oddelku bi pa delal in kateri poslovalnici? Izogibaj se TV oddelka ( velik parkiranja nerodnih LCDjev v škatle, razstavljanje, poleti je TV oddelek najbolj vroč zaradi vseh prižganih TVjev....) , avtoakustika je kul, pribor je OK, telefonija, računalniski odd, gaming oddelek,foto oddelek....dvomim da bos delal na beli tehniki in pa malih gospodinjskih aparatih.

No tole na splosno,ce te bo kej konkretno zanimal,pa vprasi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Evo še moja zgodba;

zaposlen sem bil v Megi v BTCju dobra 4 leta. To so bili časi, ko je ravno Merkur prevzel BB in časi, ko je takratni poslovodja letel. Itaq je bil že čas zato. Potem je prišel Zoran M.( ki je sedaj vodja komerciale) in lahko samo rečem, da so bili to zlati časi Mege, tako po prodajnih številka, kot po klimi v samem podjetju. Sodelavci so bili bomba! Še danes mi je včasih žal za to službo, vendar je žal prišlo do menjave vodstva in kasneje same rošade med zaposlenimi, kar je poslabšalo same odnose. Veliko sodelavcev je šlo( par se jih je kasneje vrnilo, in ti(dva) še danes delata v Megi) in tudi jaz sem dobil možnost za novo službo in sem jo sprejel.
Za še več info, pa vprašaj!
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Hvala obema, itak ni nič dokončno, bil sem edino že na dveh razgovorih in testiranju
smirk-1.gif
(mam zdej za nedoločen čas, vendar čist drug sektor in segment dela).

Na kratko bil bi zadolžen za "zvok" in sicer na začetku bi seveda nekaj časa preživel tut v štacuni (baje kkšn mesec), da mal spoznaš način dela nato pa v pisarnah, kjer bi mel tale oddelek čez. Od pogajanja z dobavitelji, torej nabava robe, prodaja, informiranje prodajalcev , spremlanje zaloge itd.. Pač cel prodajni proces.

Čez bi mel pa Matija Torlak
smirk-1.gif
Če kdo pozna..

Domnevam da vidva (Simon in Lost) sta bila zaposlena kot prodajalca v štacuni? Oz sta bila mogoče na podobnem mestu, za katerga kandidiram.?? No sej bom videl, če bo sploh tolk daleč prišlo, da bi me sploh uzeli, itak so mel miljon razgovorov, testiranje pa tut zanimiv
bonk.gif
Info o plačah oz kaj več pa tut še nism zvedu. Sam na hitr da pripravnik v komerciali ma okol 1000 bruto, kar pa itak ne bi veljalo zame (pripravništvo sm že drugje zaključil)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Matija je super dečko in me tudi pozna, on je prišel kasneje ko sem že bil tam, je eden izmed takih ki se res trudi za uspeh,tako da če bos z njim delal,ti lahko garantiram da bos zadovoljen.

Delo v komerciali ni slabo, res pa da si tako kot v vskai sluzbi, podvzen določenim pritiskom z vseh strani. S strani nadrejenih, če ni rezultatov in pa zakaj je toliko neprodane zaloge ( to se vedno naberejo artikli ki se ne prodajo) , z druge strani pa od prodajalcev, da "zrihtaj robo ki se prodaja, namesto da težis da to staro zalogo prodamo" ...

Skratka, tko kot vsaka sluzba, vse je razred zase. Ce ti v trenutni ne odgovarja, poskusi tukaj, BB je tudi dobra odskočna deska , ker navezes kontakte z dobavitelji in se posledično lahko tudi kasneje tam zaposlis, če ti tukaj nebi odgovarjalo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Na katerem oddelku bi pa delal in kateri poslovalnici? Izogibaj se TV oddelka ( velik parkiranja nerodnih LCDjev v škatle, razstavljanje, poleti je TV oddelek najbolj vroč zaradi vseh prižganih TVjev....) , avtoakustika je kul, pribor je OK, telefonija, računalniski odd, gaming oddelek,foto oddelek....dvomim da bos delal na beli tehniki in pa malih gospodinjskih aparatih.
.

S 7 stopnjo pakiraš?
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Thnx
smirk-1.gif

To kar se tiče pristiskov itd, je itak razumljivo, ni resne službe brez tega
grin1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
SPAM

Sicer vprašanje res ni na mestu, samo takšnih stvari se pa vseeno ne piše.
lp
sevlje

Nazadnje uredil moderator: