Zaposlitev pri Pekarni Pečjak

acer

Zelenc'
9. nov 2009
16
0
1
Pekarna Pečjak v Kranju išče prodajalko. Zanima me, kakšni so tam odnosi med zaposlenimi in pogoji dela? Prosim, če kdo ve za Kranj.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik acer pravi:
Pekarna Pečjak v Kranju išče prodajalko. Zanima me, kakšni so tam odnosi med zaposlenimi in pogoji dela? Prosim, če kdo ve za Kranj.

Do sedaj sem za Pecjaka slisal da so posteni in vredu do delavcev.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik acer pravi:

Do sedaj sem za Pecjaka slisal da so posteni in vredu do delavcev.

Lej, če nisi tm zaposlen BV govort o "govoricah", slišat je eno realn odnos nadrejenega je pa druga zgodba tko da...
pozdrav.gif

Pa še to, noben ti ne bo realno povedu kako je v službi. Dostikrat tudi partner/ka ne pove v resnici kako je
crazy1.gif

ON: V Pečjaku v trzinu je delu en poba ki da dobro poznam in delu je 150% pa mu niso podaljšal pogodbe, ker...
confused-1.gif
(vsaj tako on pravi)
pa nadure se ne plačujejo.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Pa še to, noben ti ne bo realno povedu kako je v službi. Dostikrat tudi partner/ka ne pove v resnici kako je
crazy1.gif

ON: V Pečjaku v trzinu je delu en poba ki da dobro poznam in delu je 150% pa mu niso podaljšal pogodbe, ker...
confused-1.gif
(vsaj tako on pravi)

Kaj zdej... praviš, da ti nihče ne bo realno povedal, zakaj potem pišeš o tem pobu? Saj ti ni realno povedal.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:

shocked-1.gif
dejansko se nadure kje plačujejo?

ja saj v sloveniji se je lahko it biznis ce noben ne spostuje zakonodaje...lahko je izkoriscat folk pa nic dat za to...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Nadurno delo v prodajalni je kvecejmu inventura. Vse ostalo gre v cas sluzbe. Kaksne nadure ????

acer

Zelenc'
9. nov 2009
16
0
1
Sma bla dons tam, nekaj popila, pojedla, od 6-7 ure zvečer. Pa v tistem času ni noben pršov v trgovino. Nevem kako to lahko laufa. Ta Pečjak je pa res heroj. Edin če torto nardi za 2€, proda jo pa za 50€. Je pa ves čas en šocelj stal pri njej. Pol sta se šla pa lizat ven v temo, sta mislla, da se ne vid.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
crazy1.gif

confused-1.gif
(vsaj tako on pravi)

Kaj zdej... praviš, da ti nihče ne bo realno povedal, zakaj potem pišeš o tem pobu? Saj ti ni realno povedal.
tongue-1.gif
Sej...
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:

shocked-1.gif
dejansko se nadure kje plačujejo?

Jst jih dobim VSE v cent plačane
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kaj se tako kregate ... meni en ****** privatnik ni plačal plače dva meseca, pa pa kaj zdaj naj ... dalje hodim v drugo službo, da dobim denar.

Malo se pozanimaš, tako kot sedaj, če plačuje ali ne, če ne dobiš odgovora, pa reskiraš. Da boš pa tu gor koga našel, ki ravno tam dela ali je delal, pa bi bil skoraj čudež.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Ena nadura en cent?
priden.gif

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Lahko ti samo povem, da v centrali na Škofljici delajo iste tete že kar jaz vem, edino dodatne so še zaposlili...
Dobr si napisu tete , kdo drug pa sploh še vztraja v tej naši deželi
sprasujem se.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

niso tak slab delodajalec kolikor vem... pač za slo razmere...
Recimo, je pa spet razlika od poslovalnice do poslovalnice. Itak da so povsod "posebneži" ki želijo šefirat in novince od začetka naučit da oddelajo delo od obeh
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
no v globalu kot podjetja (plača je... regres je...) sem mislil... se pa "lokalni" šerifi najdejo ki ti znajo uničit veselje do dela... ampak to je povsod