Citat:
Uporabnik acer pravi:
Pekarna Pečjak v Kranju išče prodajalko. Zanima me, kakšni so tam odnosi med zaposlenimi in pogoji dela? Prosim, če kdo ve za Kranj.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik acer pravi:
Pekarna Pečjak v Kranju išče prodajalko. Zanima me, kakšni so tam odnosi med zaposlenimi in pogoji dela? Prosim, če kdo ve za Kranj.
Do sedaj sem za Pecjaka slisal da so posteni in vredu do delavcev.
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
pa nadure se ne plačujejo.
Citat:
Pa še to, noben ti ne bo realno povedu kako je v službi. Dostikrat tudi partner/ka ne pove v resnici kako je
ON: V Pečjaku v trzinu je delu en poba ki da dobro poznam in delu je 150% pa mu niso podaljšal pogodbe, ker...(vsaj tako on pravi)
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
dejansko se nadure kje plačujejo?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Sej...Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Pa še to, noben ti ne bo realno povedu kako je v službi. Dostikrat tudi partner/ka ne pove v resnici kako je
ON: V Pečjaku v trzinu je delu en poba ki da dobro poznam in delu je 150% pa mu niso podaljšal pogodbe, ker...(vsaj tako on pravi)
Kaj zdej... praviš, da ti nihče ne bo realno povedal, zakaj potem pišeš o tem pobu? Saj ti ni realno povedal.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Ena nadura en cent?
Dobr si napisu tete , kdo drug pa sploh še vztraja v tej naši deželiCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Lahko ti samo povem, da v centrali na Škofljici delajo iste tete že kar jaz vem, edino dodatne so še zaposlili...
Recimo, je pa spet razlika od poslovalnice do poslovalnice. Itak da so povsod "posebneži" ki želijo šefirat in novince od začetka naučit da oddelajo delo od obehCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
niso tak slab delodajalec kolikor vem... pač za slo razmere...