zaposlitev na Koroškem

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Ne se smejat, ampak moram vprašat. A ma kdo kaj pojma, kako je kaj z zaposlitvijo na Koroškem? A se da iskat še kako drugače kakor preko zaposlitvenih oglasov (od vrat do vrat ne - ponižujoče).
uf-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.880
39
48
Zakaj pa bi se smejali? Najbolje je prošnje pošiljat okrog, na MKC slovenj gradec imaš ponudbo tudi za dela, ki jih ni na internetni strani zavoda za zaposlovanje.

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Verjemi, da poznam vse internetne možnosti iskanja. Če je suša, je pač suša. Saj zanič šiht in malo plačo tako imam - kar pa je "boljših" razpisov, pa so zgolj formalnost. Skušam si le olajšat življenje in morda mal dvignit standard.
Vseeno hvala, Vaginko. Že zato, ker se ne smeješ. Če pa ti kapne še kakšna ideja, pa se toplo priporočam!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.880
39
48
eno so zajebancije eno pa so resne stvari in iskanje zaposlitve je resna stvar. V kaki smeri pa iščeš? Še veæji problem pa bo če bo šel prevent v maloro

Nazadnje urejeno:

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Ja, saj sem na Preventu, pa mi počasi že preseda. Človek se nasiti nekaj let delat tako monotono. Iščem pa karkoli boljšega (brez uspeha, se razume). Končeno imam ekonomsko šolo (5.st.), precej izkušenj in dodatnih znanj, opravljenih tečajev... Samo denar je šel za pridobivanje dodatnih certifikatov, pomaga pa mi nič ne.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.880
39
48
če se kaj takega odpre kot imaš certifikat ti le ta še lahko zelo močno pomaga. Je pa res, da trenutno je bolj suša na Koroškem glede novih delovnih mest.
Glede preventa pa ti verjamem da ni fino sedaj tam. Mogoče pa se bosta 2 vaša lastnika v ponedeljek na letališča le kaj dogovorila sam eden bo moral malo popustit.

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Dvomim, da se bosta. Menda je večinski lastnik, gospod Z, nenormalno trd pogajalec in sploh ne popušča Kakor slišim, pa Hastorja sploh menda ne bo. Ali bo poslal kakšnega zastopnika, lahko pa tudi prestavi skupščino.
Mogoče pa so vse to samo govorice. Saj navsezadnje mi tudi v glavnem vse izvemo zunaj Preventa.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.880
39
48
Hastor kot samo 45% lastnik z eno samo potezo uniči koroško tega se moramo zavedat, neglede na to, da je Z. 55% lastnik in če bo hotel svojo investicijo zavarovat se bo moral zmenit in H to ve!

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Valjda da ve, saj ni budalo! Tudi Z lahko to naredi - še prej! Ampak po govoricah sodeč ni pripravljen na najmanjši kompromis. Pa njegov sin je član uprave - ni pa smel biti predsednik zaradi pomanjkljive izobrazbe (tudi govorice). Tudi Z bi mogel mal popustit, a ne? Saj ni dal ne vem kolk miljonov za delnice zato, da bi zdaj propadel! Kakšni pa so interesi Kdo ve koga pa mislim, da še vsemogočni ne ve.

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Skupščina je bila, pa je menda isto, kot da je ne bi bilo. H in Z sta se menda razšla brez dogovora. Mislim, da so lastništvo, likvidnost in dokapitalizacija resne zadeve in bi jih bilo treba tudi reševati tako. Men pa se zdi, da gre le za dokazovanje moči. Baje se spet vidita oktobra.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.880
39
48
oktobra bo že preventu močno tekla voda v grlo. Mi je pa trenutno čudno kako to da kozmusov avto vsako jutro parkiran na njegovem prostoru, menda pa je dobil odpoved iz krivdnih razlogov že maja
sprasujem se.gif

sova

Zelenc'
16. avg 2009
11
0
1
pod stresom
Mislim, da voda že sedaj teče v grlo. Se mi zdi, da včasih zmanjka denarja za nabavo kakšnih surovin, pa smo potem mal doma.
Za K pa smo sicer slišali, da so ga skinli, ampak že maja??? Bilo je nekaj sumljivih transakcij v zvezi s preusmeritvijo proizvodnje v na izdelavo optičnih kartic. Namenskega denarja pač sedaj ni (spet samo govorice). Ja, krivdni razlogi, pa menda tožba... Pa že še hodi kaj rihtat na šiht, pa odpovedni rok ima menda tudi...
A se voziš mimo, da vidiš njegov avto?