Zaposlitev it

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Fantje, koliko vas je, k ste sistemci in znate win7 dalje, win server 2008 in dalje, vmware, linux?
Potem znate ad, ms exchange, batch s,ripte?
In na koncu pho, sql, mysql, c#, javascript?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Koliko je takih?
Ti si sistemc in ne programiras. Drzi?
A si ms sistemc al tut linux?

Poglej si oglas za admina v mestni knjiznici. Drugace pa..zdej par mesecev hodim okol in iscem in sem preprican, da je hudo narobe v tej dezeli.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
mogoče že izbran "superdečko"... pa je razpis farsa? sej jst tud želim dobit enga k je strojnik mehanik pa še voznik in mu ni težko delat z lopato!

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bolj MS kar se upravljanja tiče (AD, Exch, SQL, FS/DFS/DFSR). Potem pa backup, security, ILM/DLM

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bolj "deklica za vse" glede na opis del v pdf priponki. Pri izobrazbi je pa smeh... Tipičen oglas za birokrata...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
resnično bi rad srečal vsaj enega, ki vse to obvlada. čeprav pri tem opisu manjka še znanje administracije oracle baze in programiranje v javi....

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Glede na to, da je to JU, bodo ponudili cca 800 EUR plače
hysterical-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Poglej si oglas za admina v mestni knjiznici. Drugace pa..zdej par mesecev hodim okol in iscem in sem preprican, da je hudo narobe v tej dezeli.

Se Dubajsko letalisce in Emirates nimata takih razpisnih pogojev kot jih ima mestna knjiznjica...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
resnično bi rad srečal vsaj enega, ki vse to obvlada. čeprav pri tem opisu manjka še znanje administracije oracle baze in programiranje v javi....

ves da je 75% oglasov takih. unim 25% pa odštej eno do dve kompetenci.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Poslji v Nemcijo, v roku 7 dni bos inel 5 ponudb za delo.

ja, sam men je všeč dežela. 4 otroke imam tukaj. tudi kakega prijatelja.
mar moram bežat zaradi idiotizma večine? verjetno.
Ne rabiš.
Pač delaj kaj drugega, ustvari si sam delovno mesto. To je sedaj moderno
grin1.gif
.

PS: Če misliš, da je tisto delovno mesto problem, potem verjetno nisi za to delovno mesto. Itak veš, kako se dela v JU, sedaj se pa vprašaj, če si to sploh želiš
grin1.gif
. Spremeni lokacijo iskanja...
PS2: Vem za primer javne inštitucije, ki je nekaj let iskala nekaj podobnega kot na zgornjem razpisu in nikakor niso mogli dobiti delavca. Le zakaj? Bruto plača 950 EUR.
wink-1.gif

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

pozdrav.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Piše poznavanje in uporaba. Glede na zahtevan nivo znanja mislim da bi vsak študent FR(I)ja moral obvladat vse našteto. Nikjer namreč ne piše da je zahtevan nek "senior" programer in admin z ustreznimi certifikati (za M$), tako da se iz tega lahko sklepa nivo znanja.

Kjer se išče programerje, sysadmine ipd. so zahteve precej bolj konkretne in konkretizirane.

Aja konkreten razpis ni napisan za nekega sinčka kar se vidi po zahtevani izobrazbi (lahko bi omejili samo na eno smer), dejansko lahko nek "filofaksar" ki se spozna na računalnike dobi to službo in glede na "potrebe" verjetno tudi iščejo kakšnega takega "filozofa" ki zna občasno še tri mrežne kable potegnit in sistem rebootat na legalen način (medtem ko kuha kolegici kavo)!
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem za tisto delovno mesto..sploh.

ampak. zanč oglas iz totilanda. kličem in vprašam, a je ok, ker sem žabar. ma čuj ka si ti ja nor. ni problema ded, ti samo pridi.
pridem gor, mi modeli prodajajo buče, nima pojma o cloudu, a men ga šprodaja, pljuva po konkurenci, pol začne vsebinski del in itak tema. delovno emsto svetovalec.
čez dva dni kliče, da me ne bodo zaposlil, ker sem preveč daleč doma, da pa sem lahko zunanji. prodajam za svoj račun, njim provizijo, pa če nimam resursov bodo oni delal svetovanje.

ga vprašam, a se spomni, da km niso ovira, da rabi nekoga, ki bo svetoval, pomagal strankam kle?
pa da je iskal svetovalca, zdej bi me pa dal za prodajnika? pa on bi delal svetovanje.

se opravičujem. mrš.

in takih je na desetine. nabijajo, iščejo ne vem kaj, a na koncu iščejo prodajnika, ali pa dečka za vse za minimalca.

aja
še en primer. sem zavrnil it v totiland, dokler mi ne reče kok lahko ponudi za delovno mesto. užaljenost do boga. a jaz bi pa kar o plači brez razgovora. ja, ti si o pogojih, jaz jih vse dosegam, klical si me, da sem best of..zdej pa plača, pol pa pridem na okol se pokazat. do takrat maš pa sliko v cv.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Aja konkreten razpis ni napisan za nekega sinčka kar se vidi po zahtevani izobrazbi (lahko bi omejili samo na eno smer), dejansko lahko nek "filofaksar" ki se spozna na računalnike dobi to službo in glede na "potrebe" verjetno tudi iščejo kakšnega takega "filozofa" ki zna občasno še tri mrežne kable potegnit in sistem rebootat na legalen način (medtem ko kuha kolegici kavo)!
grin1.gif
Možno, še bolj verjetno pa je, da je nek ''filofaksar'' brez ustrezne izobrazbe na ''pravi listi''.
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Piše poznavanje in uporaba. Glede na zahtevan nivo znanja mislim da bi vsak študent FR(I)ja moral obvladat vse našteto. Nikjer namreč ne piše da je zahtevan nek "senior" programer in admin z ustreznimi certifikati (za M$), tako da se iz tega lahko sklepa nivo znanja.

Kjer se išče programerje, sysadmine ipd. so zahteve precej bolj konkretne in konkretizirane.

grin1.gif

magister?
uni s 3 leti delovne
al pa vš s 5

to je teb študentek?