nisem za tisto delovno mesto..sploh.
ampak. zanč oglas iz totilanda. kličem in vprašam, a je ok, ker sem žabar. ma čuj ka si ti ja nor. ni problema ded, ti samo pridi.
pridem gor, mi modeli prodajajo buče, nima pojma o cloudu, a men ga šprodaja, pljuva po konkurenci, pol začne vsebinski del in itak tema. delovno emsto svetovalec.
čez dva dni kliče, da me ne bodo zaposlil, ker sem preveč daleč doma, da pa sem lahko zunanji. prodajam za svoj račun, njim provizijo, pa če nimam resursov bodo oni delal svetovanje.
ga vprašam, a se spomni, da km niso ovira, da rabi nekoga, ki bo svetoval, pomagal strankam kle?
pa da je iskal svetovalca, zdej bi me pa dal za prodajnika? pa on bi delal svetovanje.
se opravičujem. mrš.
in takih je na desetine. nabijajo, iščejo ne vem kaj, a na koncu iščejo prodajnika, ali pa dečka za vse za minimalca.
aja
še en primer. sem zavrnil it v totiland, dokler mi ne reče kok lahko ponudi za delovno mesto. užaljenost do boga. a jaz bi pa kar o plači brez razgovora. ja, ti si o pogojih, jaz jih vse dosegam, klical si me, da sem best of..zdej pa plača, pol pa pridem na okol se pokazat. do takrat maš pa sliko v cv.