Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jst sm za mojega kupila srebrni komplet verižica & zapestnica, mislim, da je bilo oboje skupaj okrog današnjih 100 EUR. Pa je kar kompaktna zadeva in je nekaj za videt (ni pa zdej "lanac" ). Kupila sem v Ljubljani, Srebrnina 325 na Kolodvorski. Imajo kar nekaj izbire. Pa osebno mi je srebro lepše od rumenega zlata...belo zlato do 60 EUR boš pa tako pussy zapestnico dobil, da ni primerna za moško roko.
Če se ne motim je navadno srebro ali kirurško jeklo (kupila bratu), ki je namenjeno tudi piercingom, tako da sem skoraj 100%, da alergij ni,...sem jih pa opazila v stari Ljubljani....
Mamo tudi uhane in svetovne prstane.Tip to hudo dela, celo tak hudo, da ga je htela Maja Ferme ownat. On bi ji delal kao polizdelke, ona pa bi gor nekaj načičkala in to bi blo to. V glavnem, na njegovo delo se je htela podpisat. Žalost.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.