Zanimivo!

EWi

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
Najdu sem eno stran, ki ponuja ogled samih novih filmov kar v brskalniku! Ne vem kako lahko to delajo, ker verjetno niso bli zmožni plačat avtorskih pravic za vse filme ki jih majo. Od NotoriousBig do Jackass3. To rajtam košta!

naslov je tle: Movie Freak

poglejte, res zanimivo.

ah ja pa še neki. Če ma kdo Omnio, lahko prosim preveri, če se da gledat te filme kr na telefonu. Če gre bo Omnia ziher moja.
smile-1.gif

tx

EWi

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
nobene registracije. no vsaj jst je nisem najdu. vse filme lahk gledaš brez reg. podnapisov pa ni videt kje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
hahaha in zamudiš glavnih zadnjih 15min!!! Glih dobr te zrajcajo, pol pa konc! To je že skor mučenje!

EWi

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
smile-1.gif
ok ste si prišli gor da delam reklamo....

Kar se tiče `omejenih ogledov filmov`

-te linke uporabljamo samo za zapolnitev mesta dokler na drugih lokacijah ne najdemo novih. Vem pa da je hudo nadležno, ko ti 20min pred koncem program zateži da morš za ogled konca plačat al pa počakat 1 uro! (prasci)
wink-1.gif

Slej kot prej bomo našli vir, ki bo konstanten in ne bo vključeval `datoteke z omejenim ogledom`. To je obljuba!

*Rad bi opozoril, da novejši filmi niso najboljše kvalitete, ker so to prve datoteke dotičnega fi,ma na spletu. Slaba kvaliteta je pač cena ki jo mormo plačat za to da si lahko pred-ogledamo nek film, ki bo URADNO IZDAN recimo Maja 2009.

Takoj ko pridejo boljše verzije na splet, jih bomo dodali!

+ madagascar bo popravljen v parih minutah!
wink-1.gif

tx

EWi

Zelenc'
23. jan 2009
5
0
1
ah ja pa še tole. Glede na to da sem priznal, da sem delal reklamo, in da nisem ZALIL foruma z reklamnimi posti, naprošam moderatorje tega foruma, da to temo ne izbrišejo. Mislim, da je dokaj koristna za vse vaše forumaše.

ps. Z veseljem pa dodam vaš link ali pasico na našo stran.

kontakt: ecstatic84@gmail.com