Zanesljivo gostovanje

linuxfan

Zelenc'
31. okt 2010
4
0
1
Zdravo.

Iščem zanesljivo in kolikor toliko ugodno gostovanje za spletno stran ( brez bannerjev, popupov, z normalnimi dostopnimi časi, s kolikor toliko solidno podporo,....) z možnostjo zakupa (vsaj cca. 5GB) namenjeno predvsem za galerijo slik).

Ko gledam cene v SLO imajo nekateri ponudbe 400€ + na leto - kar se mi zdi daleč preveč od tega, kar imam sedaj.

Hvala za vsak nasvet in pomoč

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
si-shell.net

zdej imam to in je ok tako cena kot delovanje (hitrost in zanesljivost). Če imajo kakšne nadgradnje ali kaj podobnega vedno obvestijo preko emaila.
Prej sem imel supersplet pa je zadeva za kakšen mesec kar nehala delat. Tako da njih vsekakor odsvetujem. Nekaj uporabnikov je blo precej živčnih, recimo trzalica.com je imela pri njih gostovanje, pa niso imeli shranjene kopije baze podatkov.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Iščeš zanesljivo gostovanje. Žal ne vem kako zanesljivo je, ampak se mi pa zdi zanimivo 999, no limits. Vsekakor preberi drobni tisk, predno se odločiš.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Joj sorry, nisem hotel replicirati tebi. Nič narobe s Hostkotom
zmaga.gif

Sem precej nerodno napisal...999 je precej nov ponudnik gostovanja in se mi je zdel zanimiv koncept "neomejenosti", ki je lahko za zahtevnega uporabnika precej relativen...I guess.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
400 EUR?
bonk.gif

Jaz bi priporocil http://www.040hosting.eu/ - na spletni strani imajo "vzorcne" cene in pravijo, da se da glede na dejanske potrebe zmeniti tudi za drugacne variante oz. kombinacije (npr. vec placa in prometa, manj domen itn.). Pa izberi server v Evropi, je verjetno hitreje (oz. glede na publiko).

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Od SLO ponudnikov se najbolj hvali Si-Shell, kateri ima zares odličen price/performance oz. so zelo ugodni, pa še stalno imajo neke akcije. Da o supportu ne govorim, tudi ob 3h zjutraj se lahko vse zmeniš, praktično 24/7. Hostam pri njih že par let in brez pripomb.
smile-1.gif