Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Lansko leto na Krvavcu se spustim iz vrha ter izberem progo, ki spominja na malo dolino, na levi in desni strani pa rastje. Nenkrat iz desne, poraščena z iglavci, direktno vame "ski cross" mula direktno v moj bok. Samo moja sreča, da sem jo zaznal s kotičkom očesa in sem ji malo nastavil hrbta, kjer sem imel želvo. Padla sva oba, moja sreča, da sem padel na njo ter jo dobesedno pomečkal z vso težo in silo, ki sem jo imel v dani hitrosti. Meni na vso srečo nič, njo so pa odpeljali. Krasna izkušnja.
Offtrakovci so vedno nevarni, da pri kakem grmiču vdarijo ven, ponavadi s polnim gasom. S frendom sma včeraj/predvčerajšnim furala malo offtrack, pa vsakič ko sma se vključevala, sma načeloma prihajala pod malim kotom oz. kar peš, ker tut če počasi prisfiraš ven, lahko imaš elan padalca pa sta pečenke.
So pa pri nas v zadnjem tednu peljali že ene 50 komadov, vsakič ko priskijama v dolino (to je recimo vsake tričetrt ure), stoji rešilko doli,
pijema kuhanca, pa pravi kelnar, da večina ponesrečencev je offtrakovcev in divjakov, in procent tistih ki niso nič krivi in dobijo koga v hrbet.
Vse to še človek preživi, ko pa mi mulo z ajpodom skija, hočem prehitet, pa logično vsakega slišiš, da ti zadaj spluži, se mu umakneš
model pa na boli ga qrac fura on dalje svojih 20kmh po pisti.