Zamenjava za Ixus 860 si ?

igi

Guru
13. okt 2007
5.577
1.170
113
Celje
Pozdravljeni!

Sem kakšno leto nazaj že isto stvar spraševal, pa ste mi svetovali naj ga obdržim. No sedaj pa poskusimo še enkrat
smile-1.gif

Z aparatom sem zadovoljen od kar ga imam. Fotke odlične, je majhen, baterija drži zeloooo dolgo... Je pa res, da se elektronike hitro naveličam in bi počasi zapravil nekaj € za nakup novega "malčka". Tehnika pa je verjetno tudi že šla kakšen korak naprej
smile-1.gif

Kaj mi svetujete? Imel bi majhnega (kot da eden še ni dovolj
wink-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ixus 300 (http://www.mimovrste.com/artikel/1730377634/digitalni-fotoaparat-canon-ixus-300-hs-crn) Nekako vrh ponudbe pri Ixusu, ceprav kmalu prihaja se eden.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sam sem v podobni dilemi:)
S slikami super zadovoljen, edin filmčki so švoh:(
Za zamenjavo gledam Panasonic TS/FT2 (v sosednji temi je dolga debata), ki dela HD filme, je waterproof, podobnih dimenzij in dela slabše slike:(
Potem kak Canon SX210 je zaradi videov zanimiv, sam je pa že mau večji pa ni WT:(
Za dost več denarja tudi več muzike Sony NEX 5. Sam je pa zaradi objektiva prevelik in ni WT.

in tko potem iščem dlake v jajcu in "ne spim", ker ne najdem neke konkretne alternative, ki bi imela vse.

Ko najdeš kaj pove, da še jst zamenjam;)

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Sam sem v podobni dilemi:)
S slikami super zadovoljen, edin filmčki so švoh:(
Za zamenjavo gledam Panasonic TS/FT2 (v sosednji temi je dolga debata), ki dela HD filme, je waterproof, podobnih dimenzij in dela slabše slike:(
Potem kak Canon SX210 je zaradi videov zanimiv, sam je pa že mau večji pa ni WT:(
Za dost več denarja tudi več muzike Sony NEX 5. Sam je pa zaradi objektiva prevelik in ni WT.

in tko potem iščem dlake v jajcu in "ne spim", ker ne najdem neke konkretne alternative, ki bi imela vse.

Ko najdeš kaj pove, da še jst zamenjam;)

Res je, fotoaparati z iztegljivimi objektivi imajo boljšo kvaliteto posnetkov, vendar pa (brez dodatnega ohišja) niso vodotesni.

Aparati, kot so Panasonic FTx ali Pentax Wx ali Canon D10 ali ..., pa delajo malce slabše fotke, vendar pa z njimi v vsakem trenutku lahko posnameš tudi take stvari,

na suhem

pod vodo

pa take portrete tudi

Stvar prioritete in zato, če te podvodna fotografija ne zanima, nikar ne kupuj vodotesnega aparata!

Nazadnje urejeno: