Da se odpiram nove teme, zanima me tale na linku ali kakšna podobnA.
Torej to vedno 38°C spušča skozi, ne glede na to, kako odpiraš? se to nastavlja na hladneje/topleje?
Kakovostna termostatska armatura za tuš Precision Get THM (34773000) proizvajalca Grohe.
www.mimovrste.com
Če jaz prav razumem tole pipo, ti bo nastavljena vrednost zgolj omogočala vedeti da se tuširaš z 38 stopinjami (kar bo verjetno prišlo prve parkrat prav kot zanimivost) potem jo boš nastavil kakor paše tebi - torej bolj proti topli in hladni (očitno je v pipi nek mešalni del, ki zagotavlja teh 38 stopinj).
Nekako je 42 stopinj prag bolečine za človeka - torej je teh 38 stopinj verjetno neka temperatura s katero se v povprečju vsi tuširamo.
Sam priznam, da ne vidim smisla v kupovanju take pipe, ker na dolgi rok je podvržena nedelovanju, nastavitev željene temperature na klasični pipi pa tudi ni nek zahtevnejši poseg. Kar se estetike pipe tiče (gledamj prvi link) mi je top.
(za nakup Grohe se ti splača pogledat tuje internetne trgovine..10 let nazaj so bile konkretne razlike (30 do 35 % ceneje kot pri nas)).