Zamenjava ohišja Nokia E71

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Sam težko verjetno zamenjam ohišje, ker rabiš nek poseben ključ?
Moram dat to obvezno na Teleray ali to še kdo drug obvlada?
Še eno vprašanje: sedanje ohišje je čist uničeno, po Bolhi malo gledam nova ohišja in so najcenejša pir Mobi Planetu. Ima kdo izkušnje z njimi?

Hvala za pomoč.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Sam težko verjetno zamenjam ohišje, ker rabiš nek poseben ključ?
Moram dat to obvezno na Teleray ali to še kdo drug obvlada?
Še eno vprašanje: sedanje ohišje je čist uničeno, po Bolhi malo gledam nova ohišja in so najcenejša pir Mobi Planetu. Ima kdo izkušnje z njimi?

Hvala za pomoč.

Javi mi če naletiš na kakšno pametno ohišje za pameten denar. Moje na E71tki je že čist gor vtrgano, rabim komplet, sprednji zadnji srednji del + spodnjo plastiko + novo tipkovnico saj se že krom lušči. Drugače pa rabiš torx ja...

Lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Javi mi če naletiš na kakšno pametno ohišje za pameten denar. Moje na E71tki je že čist gor vtrgano, rabim komplet, sprednji zadnji srednji del + spodnjo plastiko + novo tipkovnico saj se že krom lušči. Drugače pa rabiš torx ja...

Lp
Ja kje pa ti valjaš tvoj telefon, moj je še skoraj povsem brezhiben pa ga ne ahtam preveč. Edino malo prahu je pod šipco, kdo in za koliko to očisti?
Aja, mel sem ga med prvimi, tko da.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Jaz sem naročil fake komplet z izvijačem ravnokar na Mobi planetu, ker imajo zalogo.
Bom poročal kako se bo obneslo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma cela zgodba... jaz ga imam od lanskega juniija zraven pa imam še E72 (ta je še kot nov). Skratka krom nevem zakaj se mi je začel luščit in navigacijske tipke? Jeans hlače? Nevem... Mi pa je telefon parkrat brualno zletel po astfaltu tako da je lepo dol potegnjen
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Jaz sem naročil fake komplet z izvijačem ravnokar na Mobi planetu, ker imajo zalogo.
Bom poročal kako se bo obneslo.

Daj prosim javit!

Lp

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.977
3.633
113
Slaba ideja, ta ohišja nimajo notranjih tesnil (okrog zvočnika), prav tako se bočne tipke slabo prilegajo, posledično je bila tipka dol zmeraj stisnjena ko si zategnil ohišje skupaj. Na pokrovčku baterije ni tiste pene, ki drži baterijo na mestu. In bognedaj da dvakrat skušaš odpreti zatič, ki drži notranji del telefona, poči takoj. Ni tesnila okrog zaslona na prednjem pokrovčku (prah). Prav tako pokajo zatiči na spodnjem pokrovčku (tudi na original ohišjih, potrebna previdnost).

Overall, naročil na Ebay 14 dni staro original nokia ohišje z vsemi tesnili, zvočnikom, vtičem za slušalke in polnilnim priključkom. Priporočam.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Kolikor sem bral so ta fake ohišja zanič. Citiram:

Da nebom odpiral nove teme... bom kar tule vprašal...
Kake mate kaj izkušnje z spletno trgovino mobiplanet.net ? ...naročil bi črno ohišje za N82 + tipkovnico; Samo mi je kolega reku, da je enkrat tut naročo iz mobiplaneta ohišje za enga sonnya in da je dobil ful en "čipšit", neki nekvalitetn ponaredek.
Kakšne so vaše izkušnje ?
_______________________________________________________________________________________________________

tvoj kolega ima prav ohisja so zares drek. sem kupil za n73 leto nazaj pa se mi je v 2 tednih znucal kot se mi je prej original v enem letu... tko da od takrat tam ne kupujem vec