Zamenjava NLB za NKBM

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A ima kdo kakšne izkušnje z NKBM? Predvsem spletna banka me zanima. Nisem še uporabljal drugih, ampak NKB Klik se mi nekako ne zdi praktičen. :S

Gledal nekaj za kolegico in vidim nek na prvi pogled zelo ugoden paket dobrodošlice.

http://www.nkbm.si/product.aspx?docid=3596

Brezplačna mastercard, spletna banka za eno leto, trajniki, vodenje računa....itd....

Zdaj sem pa še prebral, da lahko dviguješ in plačuješ tudi na Poštni banki slvoenije oz. vseh poštah?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Sam vmesnik na bank@netu (nkbm) je predpotopen ampak, če ga znas uporabljat je precej prilagodljiv in uporaben. Če primerjam s klikom mislim da boš glede tega na istem. Če te zanima pa kaj konkretnega pa vprašaj!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Poslovni Bankanet, inštalacijska verzija je OK, čeprav bi lahko manj delali na načičkanosti in več na uporabnosti, funkcijah.

Osebni je pa ostal nekje v letu 2000.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Rekel ti bom tako, šel sem iz NKBM na NLB. Osebni banka net ni ostal v letu 2000 temveč v 1850, sploh kar se hitrosti tiče. Ko boš šel zvečer plačevat račune se začni križat, saj ti vsaka druga položnica ne bo šla naprej, morda jo boš moral 2x plačevat in za vsako položnico boš moral posebej it gledat ali je res šla naprej in ali ni šla dvakrat in podobne kozlarije. Ker sem iz Maribora mi je bila NKBM bolj všeč iz tega vidika da sem imel na vsakem vogalu njihove bankomate ter na vsaki pošti sem lahko opravljal storitve, saj je Pošta oz. PBS v shemi NKBM. Sedaj sem z NLB zadovoljen, vsaj mojim potrebam zadošča. Če pa bi še enkrat delal spremembo pa bi definitivno šel drugam! Sparkasse ali pa Volksbank imajo dobre opcije kolikor sem gledal! Jaz sem pač hotel veliko stabilno banko z dost poslovalnicami ter dost bankomati za opravljanje normalnih klasičnih storitev!

Lp

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
Jaz osebno uporabljam spletno banko od NKBM, od NLB in od SKB in ti moram povedat, da se mi najbolj dopade od NKBM. Sicer je občasno res najbolj počasen je pa najbolj pregleden,...najslabši je od SKB, ti so pa res v srednjem veku ostali.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
SKB ima svoj token, kjerkoli si lahko pristopas ebancnistvu. Pri NKBM o tem sanjas.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
SKB ima svoj token, kjerkoli si lahko pristopas ebancnistvu. Pri NKBM o tem sanjas.

NKBM bank@net deluje BP vseh browserjih (opera, ff, crome) in na mobilnih telefonih.

Osebno mi sicer par stvari pri njih ni vsec, sem pa sam sprogramiral par skript ki znajo iz bank@net vmesnika izluščiti/poslati potrebne podatke tako da mi npr. stanje na računu izpiše celo na siemens m35 (10 let starem) mobilnem telefonu.

Preko bank@neta je mogoč tudi "sklepati" vse od kreditvo, podaljšanja limitov, odpiranja varčevalnih računov .. skratka zame kot srednje zahtevnega uporabnika nudi več funkcij kot jih rabim. Predvsem pa gre v celoti za e-bančništvo, kar zame pomeni da v banko sploh ne hodim (zadnja 3 leta).

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
Jaz osebno uporabljam spletno banko od NKBM, od NLB in od SKB in ti moram povedat, da se mi najbolj dopade od NKBM. Sicer je občasno res najbolj počasen je pa najbolj pregleden,...najslabši je od SKB, ti so pa res v srednjem veku ostali.

LOL. Ravno SKB spletna banka je najboljša izmed vseh...samo zaradi tega še vztrajam pri njih...

profi

Zelenc'
11. nov 2007
13
0
1
SLO
Halo???

Tudi NKBM ima svoj token, da lahko dostopaš od koderkoli in iz kateregakoli browserja.

Spletni vmesnik pa dela to kar mora. S hitrostjo tudi nisem imel še nikoli težav. V Firefoxu dela ful dobro.

Jaz bi vsekakor šel daleč stran od katerekoli banke, ki ne uporablja token generatorjev.

NKBM je zame the best, ker če prekoračim limit na bankomatu lahko še vedno dvigujem na najbližji pošti praktično kadarkoli v tednu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
halo???

še nalogov ne moreš uvozit, ali pa si jih vnest za kasnejše izplačilo!!!

Ne vem o čem govoriš. Omogoča uvoz e-računov in omogoča shranjevanje ciljnih računov. Bolj enostavno ne bi moglo biti. In niti enkrat dosedaj še ni bilo nič narobe, pa mesečno plačam vsaj 15 položnic.

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
omogoča uvoz samo e-računov in to samo enega, ne pa datoteke z več računi.
Pravt ako ne morem vnest plačilnega naloga v naprej brez datuma. npr. 10 maja lahko venesem nalog, ki naj bi bil plačan 15.maja, ne morem ga pa vnest, če še ne vem kdaj bo plačilo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
omogoča uvoz samo e-računov in to samo enega, ne pa datoteke z več računi.
Pravt ako ne morem vnest plačilnega naloga v naprej brez datuma. npr. 10 maja lahko venesem nalog, ki naj bi bil plačan 15.maja, ne morem ga pa vnest, če še ne vem kdaj bo plačilo.

In kaj potem??? Jaz samo pravim, da je za FIZIČNO OSEBO SKBnet najboljši. Kakšne težave imaš ti kot pravna oseba, je meni čisto ravno.

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
Imaš pravico do svojega mnenja, tako kot jaz do svojega.
Pač meni SKBnet ne odgovarja ( in govorim kot fizična oseba in ne pravna ), tebi pa očitno odgovarja.

Se mi pa zdi prav, da tisti, ki je temo odprl dobi tako negativna, kot tudi pozivitna mnenja in se potem sam odloči.