Hm kaj naj rečem mam slab motor na Japoncu l.95 pokur 1l olja na 1000 km, če ga stisnem pokadi plavu(niso tefloni, ampak je zanič cel motor sam dela pa še, avto je vreden v trenutnem stanju 200€, karoserija je zlo dobra, drug motor bi me prišel 100 evrov, če delam sam 0€ in servis +80€.
Glede na to, da dobim za 200 evrov drug avto.
Se sploh splača menjat, druzga motorja še nimam sem pa že kontaktiral prodajalca in mi je zatrdil, da je motor dober.
Gre se za zamenjavo motorja na Japoncu(l.95), identični motor, ista kubikaža, isti letnik in bi samo vprašal, če menjam sam ali bom naletel na kakašne komlikacije. Mehanske me niti ne skrbijo, ampak elektronki sklopi. Gledal sem, kako bi vse potekal, toda kaj hitro se lahko zalomi po montaži, da nebi vžgal zaradi elektronike.
Kakršna koli informacija.
Glede na to, da dobim za 200 evrov drug avto.
Se sploh splača menjat, druzga motorja še nimam sem pa že kontaktiral prodajalca in mi je zatrdil, da je motor dober.
Gre se za zamenjavo motorja na Japoncu(l.95), identični motor, ista kubikaža, isti letnik in bi samo vprašal, če menjam sam ali bom naletel na kakašne komlikacije. Mehanske me niti ne skrbijo, ampak elektronki sklopi. Gledal sem, kako bi vse potekal, toda kaj hitro se lahko zalomi po montaži, da nebi vžgal zaradi elektronike.
Kakršna koli informacija.
Nazadnje urejeno: