Zamenjat moram BT slušalko

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Stara je očitno našla novega lastnika in tako potrebujem novo. Do sedaj imel Jabra BT8040. Pogrešal sem le malce daljše trajanje baterije (sploh po opozorilnem pisku za prazno baterijo) in možnost polnjenja na USB port, sicer odlično. Torej iščem nekaj boljšega, ali vzamem kar še enkrat BT8040?
Da ne bo pomote, najvažnejša je majhnost, potem kvaliteta zvoka in pa, da se v hlačnem žepu ne more kaj polomit.

Še slikca stvarce:
jabra_bt8040.jpg

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To imam tudi jaz... Kul je.. ker tudi, ce si v glasnejsih prostorih se te se vedno dobro slisi.. Malo manj kul je, da avtomatsko uravnava glasnost slusalke. Plus zvok iz slusalke ni woooooow... Recimo, ce poslusas musko zraven je kul, glede pogovorov je pa zvok mogoce malo zamorjen..

Kul je tudi filanje preko microusb, ter dovolj zmogljiva baterija, ter malo morje nastavljivih cepov. Meni je ful udobna, no. Imas namrec take cepe, kot pri BT8040 in obicajne. Pa se dizajn je kul, ne zgleda neko vesoljsko cudo.

Ce bi pa rad res mini slusalko, je pa JX20 Pura mogoce kul, samo je draga ko ps..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Živjo,jaz uporabljam od začetka Plantronicsove in jih ne zamenjam za nobene druge.
Trenutno uporabljam Discovery 925, dolga avtonomija, polnjenje polnilec+USB, v ušesu stoji brezhibno itd....

Še malo reklame, prodam pa Plantronics Discovery 640, rabljena pol leta....na PM sem ti poslal link....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem tudi uporabljal Plantronicse, pa me niso prepricale. Ni kvalitete zvoka.. Jabra mi je kul

mtl: Pri 530ki lahko lok snames, ce te moti..

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
khm, čudno malo da "jambraš" čez Plantronics glede da jih imajo vsi profiči v klicnih centrih in podobno
confused-1.gif
enkratna slišnost, dolga avtonomija, enkratno se "usedejo na uho ipd...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne vem in me ne zanima kaj imajo profici, lahko imajo kaksne pogodbe z plantronicsom, kaj vem, me niti ne zanima.
smile-1.gif

Je pa zanimivo, da so se mi popolno na uho usedle samo BT530 pa JX20 jabra. Plantronics je kljub loku po kaksne pol ure zacel "mahati" na usesu, ne glede na nastavek. Jabre pa ne. Edino 8040 je bila za moja usesa pogub, saj je nisem mogel nahecat, da bi stala, vec kot pol ure v usesu.

Stvar osebnih preferenc, kot kaze..

Nazadnje urejeno: