Včeraj ponoči se mi je zamašilo desno uho. Spala sem, kot vedno, na boku in ko sem se hotela dvigniti iz blazine, mi je v ušesu počilo (nekakšen občutek, kot da bi se mi v ušesu naredil vakum in nato odstraniš blazino stran, pa poči), od takrat se mi zdi, da imam zamašeno uho, čutim pritisk v njem in tudi malce slabše slišim, pa še malo mi šumi. Izenačevanje pritiska in napihovanje ne pomaga.
Večkrat sem opazila reklame za razpršila, ki raztopijo ušesno maslo, pa me zanima, če bi to pomagalo, da bi se mi uho odprlo?
Naj omenim še to ,da sem zelo občutljiva na ušesa in sploh ne prenesem, da bi mi mi prišla voda notri, zato tudi odlašam z obiskom zdravnika, ki bi mi očistil uho, ampak če ne bo druge rešitve, bo pač tudi to potrebno.
Večkrat sem opazila reklame za razpršila, ki raztopijo ušesno maslo, pa me zanima, če bi to pomagalo, da bi se mi uho odprlo?
Naj omenim še to ,da sem zelo občutljiva na ušesa in sploh ne prenesem, da bi mi mi prišla voda notri, zato tudi odlašam z obiskom zdravnika, ki bi mi očistil uho, ampak če ne bo druge rešitve, bo pač tudi to potrebno.