Zaletel se je v cestninsko postajo

luciano

Guru
3. okt 2011
1.857
879
113
MB
Po moje je precenil sposobnosti, oziroma je hotel z veliko brzino prevozit cetninsko postajo.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Tele cp bi morali že zdavnaj odstranit.
Pa še vsa drevesa ob vseh cestah.
bonk.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:

Ah daj no. Nekaj je bilo narobe. In to da tam stoji cestninska niti slučajno ni na prvem mestu med možnimi vzroki.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Glede na fotke je verjetno "vozil po omejitvah"... Zdaj, da prletiš čez cestninsko krepkih 100+ nekaj ne valja:
1. ali si [cenzura]
2. ali si zadet/pijan
3. si zaspal
4. te je kap
5. si kamikaza

Prav veliko drugih razlogov verjetno ni. Cestninska pa ni prav nič kriva.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:

Ah daj no. Nekaj je bilo narobe. In to da tam stoji cestninska niti slučajno ni na prvem mestu med možnimi vzroki.

Se strinjam - ampak z obema - torej, da bi bilo treba cestninske "že zdavanj umakniti" in da ni vzrok za nesrečo. Je pa vzrok za hude posledice nesreče.

Pri čemer je treba sploh šele ugotoviti ali je sploh šlo za nesrečo.
Kolikor se da razbrati iz slik, ni videti nobenih sledi zaviranja. To pa, vsaj po mojem, pomeni, da namenoma ni zaviral, torej ni šlo za nesrečo, ali pa je zaspal, kar bi pač pomenilo nesrečo.
Da je pa "ni videl" pa ni verjetno - ob 1:00 tisto osvetljeno čudo moraš opaziti. In če potem poskušaš s 150+ švigniti skozi cestninsko in te zjaha morebitna poledica ozr. sprememba oprijema (asfalt / beton) - no ja - potem ti pa res ni pomoči.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Ponavadi so ob takih dogodkih takoj zvecer pri porocilih videoposnetki nesrece. Cestnina je pokrita z x kamerami, ne mi rect da ni posneto

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ponavadi so ob takih dogodkih takoj zvecer pri porocilih videoposnetki nesrece. Cestnina je pokrita z x kamerami, ne mi rect da ni posneto

Pa tudi če je posneto - tisti posnetki (video ali posnetki za nazaj) zunaj DARSovih prostorov nimajo kaj iskati.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sam zato,ker je BMW se tukaj nekateri takoj narascate ces,da je divjal.....ne bit bedni no. Cez cestninsko loh 200 zadanes,vsaj. Glede na uro pa vemo,al utrujen in zaspal,al mal cuknjen pa lih tko zaspal na pol,al pa samomor. Stereotipi butasti....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
.... mogoče se je zamotil s telefonom. sms al kaj .. ne vem ... vsekakor škoda fanta

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
.... mogoče se je zamotil s telefonom. sms al kaj .. ne vem ... vsekakor škoda fanta

Malce dvomim, da se lahko zamotiš s telefonom preden s konkretno več kot 100km/h pičiš skozi cestninsko. Če pa v takšni situaciji vseeno tipka po telefonu pa dost slab' zan'ga :|

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sam zato,ker je BMW se tukaj nekateri takoj narascate ces,da je divjal.....ne bit bedni no. Cez cestninsko loh 200 zadanes,vsaj. Glede na uro pa vemo,al utrujen in zaspal,al mal cuknjen pa lih tko zaspal na pol,al pa samomor. Stereotipi butasti....

A ti s stereotipom direkt mene misliš?
sprasujem se.gif