Zaključek olimpijskih iger

sad

Guru
24. avg 2007
21.264
9.891
113
No, tudi začetek je bil isti. Sem zdejle gledal to 2 minuti. A se samo meni zdi, ali je to v tem času enostavno brezobzirno preseravanje? Mi gre na bruhanje, ko pomislim koliko keša so vrgli za to urco ali dve. Kje je že tisti olimpijski duh?

PS: Jasno mi je, da show must go on, pa da vsake olimpijske morajo biti najboljše do takrat, ampak vseeno mi je ''rahlo'' preveč.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Pa se Hrvatica bo nosila slovensko zastavo
wink-1.gif
...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Zakaj bi bilo brezobzirno? V vsakem primeru bodo na koncu naredili plus, tako da si to lahko privoščijo. Nič slabega ni, če denar kroži. Kaj bo pa z infrastrukturo po OI je pa druga stvar, samo se mi zdi da se jo bo v Londonu dalo pametno uporabit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Sej je pol slovenka.....čist fajn zaključek je....a veste kako bo čez 4 leta šele kičast samba.press

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
No, tudi začetek je bil isti. Sem zdejle gledal to 2 minuti. A se samo meni zdi, ali je to v tem času enostavno brezobzirno preseravanje? Mi gre na bruhanje, ko pomislim koliko keša so vrgli za to urco ali dve. Kje je že tisti olimpijski duh?

PS: Jasno mi je, da show must go on, pa da vsake olimpijske morajo biti najboljše do takrat, ampak vseeno mi je ''rahlo'' preveč.

Koji [cenzura] pizdakaš.....v svetu same pizdarije, kriza, vojne, nezadovoljstvo....skratka, vse gre v *****.

Olimpijske nej pa kar bodo takšne kot so. Vključno z obema prireditvama. Pa še tvoj dnar ni.
rolleyes-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
hysterical-1.gif

Zdej celo zbiram folk za preseljevanje naroda na boljšo lokacijo. Samo še ne vem kam bomo šli. Lahko da S. Koreja ali pa J. Sudan. Moram še mal po google earth pobrskat...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Kot je rekel nekdo na twitterju - budžet za kokain je moral biti ogromen
smile-1.gif