zaklenjene ikone na namizju

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
torej zgodil se je nov format(XP sp2) itd, ruknem še ati catalyst dirverje za 9000 radeona...in zdaj imam ikone zaklenjene na mestih, ne dajo se premikat, zalaufaš pa lahko programe. sumim da so driverji neki zastrikali...

vse tiste vraže o klikanju na arange icons in ostala lock items šara ne deluje...

mislim da obstaja , da izbrišeš nek fajl, pa se te ikone na novo postavijo, ampak sem pozabil kateri fajl.

any ideas?

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kak ti je to ratalo ?
Jaz to hočem že eno leto naredit, pa ne gre
frown-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
okej, rešil sem...

1. superantispyware - prvo tole instaliri, poupdejtaj in popuci nesnago (našel je nek vundo adaware, ceprav je nanovo bil postavljen sistem :S)
2. sel v msconfig pa skenslal ATI control panel, oziroma vse kar je povezano z njim

oboje sem hkrati pocel, tako da ne vem kaj je botrovalo k rešitivi.. ampak rešil sem pacijenta in sem srečen. Upam da ga tudi ti.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne, pri meni je kontra.
Ikone so prosto premakljive.
Hotel pa bi jih zakleniti
wink-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
ja on jih ima zaklenjene v auto arrange, kar pomeni, da se vse ikone zmečejo na levo stran. Drugače pa se tudi jaz priporočam za kak desktop locker.

Someone90

Pripravnik
22. avg 2007
122
0
16
34
Tale program bi vama znal pomagat. Sicer ravno ne zaklene ikone, ampak shrani postavitev ikon in ko se ti zadeva sesuje (npr. spremeniš resolucijo, ko priklopiš drug monitor, ipd.), klikneš restore in zadeva se postavi tako kot si želiš da je. Super program in ga toplo priporočam, predvsem tistim, ki imajo radi urejeno namizje in pogosto menjajo resolucijo
cool-1.gif

Download DeskSave 8.2.1