Zaklenjena tablica Prestigio

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Zanima me namreč tole. Sin mi je pritisnil napačno geslo na tablici in se je zaklenila. Ker enostavno geslo ni prijelo, sem bil prisiljen ponastaviti geslo. Vse naredim prav, na računalniku lahko komot pridem na moj račun, na tablici mi pa javla da je geslo napačno in da naj grem na spletno stran za ponastavitev gesla. To sem naredil že dvakrat, pa mi še kljub temu ne uspe pridit v tablico.
Prosim za pomoč
17758-icon_confused.gif

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
Resetiraj tablico, ponavadi dalj časa tiščiš tipko za glasnost (+/-) + power in se ti pojavi nevem kako bi opisal servisni meni (recovery mode) od androida, poiščeš kaj bi rad potrdiš in se ti naprava ponovno zažene klik .
Jaz imam enega gocleverja in pridem v recovery mode s tipkami volume down+power, kako je pa pri prestigiu pa ne vem.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Ja tako je, najprej sem sicer ugasnil tablico, potem sem pa tiščal tipko za glasnost (mislim da za +) ter tipko za vklop toliko časa, da se je prikazal androidov dos program, tam izbral z tipko +/- Factory reset in to je bilo potem to. Kokor vem je pri telefonih enako, sem se spomnil, da je bilo nekaj omenjenega na drugih postih.
Hvala ti lepa @WeWatchingYou.