Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

B81

22. jul 2007
38.454
11.515
113
Nič ne jokam, ko ti sebe okarakteriziraš. Le daj si duška če že morš drugje bit tiho :evil:

Evo vam ameriško demokracijo:

omenja se Izrael, tega pa se đoni hudo boji oz sta res najjača frenda (ne vem sicer zakaj in kako bi lahko bila ampak zgleda da sta)....ni tu zadaj demokracije zadaj je neki bolj na hard

Z razdeljevanjem prenosnikov so težave tudi v ZDA.

Tudi kako je Obama porabljal državni denar za spodbujanje protestov po svetu (štipendiral je tudi Niko Kovač).

saj z določenimi posegi se več ali man vsi strnjamo, npr. kenslat cekine takim kt je nika at co...tam bo prihranek, pa tudi nika ne bo utrpela neke hude škode. Ko pa začno rezat sem in tja brez da bi preverili komu vse so vzeli denar in kaj so ti s tem denarjem počeli (npr. ministrstvo za izobražvenjae itd..) je pa konec vsega lepega. V bistvu v USA na eno pametno potezo naredijo 100 slabih, posledično več škode kot dobička

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Feniks in kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.334
9.735
113
Nič ne jokam, ko ti sebe okarakteriziraš. Le daj si duška če že morš drugje bit tiho :evil:
Aha, sebe da okarakteriziram. V bistvu ti iz sebe delaš butlja, pakiraš pa to pol v prcanje na osebni ravni in misliš, zaj sn ga dobo, v bistvu si pa tko z debelostjo, kot s copato naredil še večjega tunteka iz sebe.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
38.454
11.515
113
Aha, sebe da okarakteriziram. V bistvu ti iz sebe delaš butlja, pakiraš pa to pol v prcanje na osebni ravni in misliš, zaj sn ga dobo, v bistvu si pa tko z debelostjo, kot s copato naredil še večjega tunteka iz sebe.
Vleči se ven ja...pravim ti, da nočeš prebrat, kaj drugi pišejo in tolčeš svoje v eno...in potem je oni drugi seveda butl, ko zmanjka pravih argumentov. Da bi pa vsaj poskušal razumet, zakaj je malo reda dobro za državo, pa seveda ne....pravice sem in pravice tja. V "zlatih časih", po katerih stremiš, ni blo nobenih podobnih pravic.

• Haha
Reactions: jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.334
9.735
113
Aha, zate red pomeni, da natrpaš 200 potetovirancev v avion in gasa, brez da bi se vprašal, če ni morda kak človek slučajno nedolžen? Argumentov je polno, sam ti jih ne bereš. Daš pa v kotra tale argument, ki je res briljanten:
ce so se pa eni kar tak druzili s clani tolpe v tistem momentu, si pa zelo verjetno tudi zasluzijo karto za izlet :bonk:
Al pa tegale na temeljne človekove pravice:
Jebes ti take pravice ki hujskajo narod k pizdarijam...

In to je samo vrh ledene gore tvojih briliantnih argumentov, ki jih je meni kao zmanjkalo. Vmes si se mal v mojo težo vtaknil, pa v moj zakon, pa še kaj se najde od tvojih cvetk. Tko da moj nasvet je, da začneš malo uporabljat tisto, kar imaš pod čelado, ker po prebranem sodeč to počneš zelo slabo.

• Haha
Reactions: Feniks

B81

22. jul 2007
38.454
11.515
113
Aha, zate red pomeni, da natrpaš 200 potetovirancev v avion in gasa, brez da bi se vprašal, če ni morda kak človek slučajno nedolžen? Argumentov je polno, sam ti jih ne bereš. Daš pa v kotra tale argument, ki je res briljanten:
ce so se pa eni kar tak druzili s clani tolpe v tistem momentu, si pa zelo verjetno tudi zasluzijo karto za izlet :bonk:
Al pa tegale na temeljne človekove pravice:
Jebes ti take pravice ki hujskajo narod k pizdarijam...

In to je samo vrh ledene gore tvojih briliantnih argumentov, ki jih je meni kao zmanjkalo. Vmes si se mal v mojo težo vtaknil, pa v moj zakon, pa še kaj se najde od tvojih cvetk. Tko da moj nasvet je, da začneš malo uporabljat tisto, kar imaš pod čelado, ker po prebranem sodeč to počneš zelo slabo.
Super. Tak pacifist, pa ne dopušča drugega mnenja. Isto si zblojen kot npr. I8M. :bonk:

• Objave ne odobravam
Reactions: aljoman

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.423
3.126
113
Lublana
Obišči stran
Evo vam ameriško demokracijo:

Pravilno. Ne vidim problema. Islamiste je potrebno uničit, vse, od prvega do zadnjega.

• Objave ne odobravam
Reactions: aljoman in jest5