Zakaj so zaprli MCD v Kopru?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Saj ne vem, če spada sem.
sedim tako v mekdonaldsu in gledam njihovo brošuro in opazim, da v seznamu restavracij ni več Kopra, kjer sem tudi nekoč jedel.
a kdo ve, zakaj so ga zaprli in kdaj?
a je to edina MCD restavracija v Slo, ki so jo zaprli?
lp

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
če misliš mcd v mercatorju, potem ga tam ni že več kot eno leto. Zakaj so ga zapri pa ne vem.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
ja, v koprskem mercator centru je bila. pa je več ni. zanima me pa zakaj?

Ja Mcdonaldsa tam ni več sigurno že več kot leto dni ...

Zakaj so zaprli? Ne vem, pomojem ni bilo dovolj prometa ... primorci nismo navajeni na Fastfood
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej na primorskem ničesar več ni... 2 Hoferja, 2 Spara in 2 Tuša (ali trije?), če hočeš kake znane trgovine za obleko pa treba v Trst ali Ljubljano it. Še pohištva ne moreš kupit, lesnina bila edina, pa še tega ni več, samo še neke butične high society trgovine s kuhinjami za 8k€+.

Je pa res, da je bila lokacija MCD obupno slaba, domačini so sicer vedeli, da je tam, turisti pa ne (pa še domači so šli 100m naprej v kitajsko). Naj ga dajo sredi Portoroža, pa bo vrsta na ulico celo poletje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tam sem včasih jedel kot študent mislim pa da ga ni vsaj že 2 če ne 3 leta!

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
mc ni že vsaj 4 leta....zaprli pa so ga zato ker enostavno ni bilo prometa.....
v portorožu pa mislim, da bi se jim še slabše pisalo...turisti ne jejo v mc.....

tudi noč in dan veriga ni ravno blestela.....določene franšizne so komaj shajale, enih par dobro pozitivnih pa je vleklo celo verigo naprej...

primorci očitno vedo kaj je hrana :p

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj jaz pa se včasih ustavim tam kaj pojem predvsem pa mi je sladoled dober ! Saj če komu ta hrana ne paše lahko naredi obvoz vsekakor pa ni to za jest za vsak dan.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Ma kdo kaj informacij, KDAJ bo prišel Burger King v slo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poiščite temo ''prvič v mcdonaldsu'', smo to že vse obdelali tam.

Drugače pa glede turistov in mcd: oni da ne jedo tam? yea right, 80% gostov bi turistov bilo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poiščite temo ''prvič v mcdonaldsu'', smo to že vse obdelali tam.

Drugače pa glede turistov in mcd: oni da ne jedo tam? yea right, 80% gostov bi turistov bilo.

Itak, ker teh 80% gre raj usput nekam jest k ve kaj dobi, kokr pa nekam na pamet
grin1.gif

Res zanimiv da ga ni na obali, komot bi nekam zravn obvoznice dal..

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kolkr vem je McDonalds franšiza tako da če ma kdo dovolj denarja lahko štarta novga v Kopru na dobri lokaciji. Verjetno tud Taco bell in Burger King.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
MC niso več franšize... razen Šiške in Domžal (Volenik) so vsi ostali Mcdonald slovenija d.o.o.

lp

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
spomnil sem se, katerega so še zaprli!
MCD bežigrajski dvor. dol v kleti je bil.
sem parkrat jedel tam. kul je bilo, ker nikoli ni bilo gužve, ker je le malo ljudi vedelo, da je tam.