Treba že iskat kje imajo male pive ....Union/Lasko nobena trgovina vec ne prodaja piva v majhnih plocevinkah. Dobilo se ga je se v Juniju, od takrat pa prodajajo samo se velike plocevinke. V tej vrocini mi ni za pit velike plocevinke ker se takoj segreje.
Zarota Hainekena?
LP
Torus
Tole potrebuješ.V tej vrocini mi ni za pit velike plocevinke ker se takoj segreje.
Union/Lasko nobena trgovina vec ne prodaja piva v majhnih plocevinkah. Dobilo se ga je se v Juniju, od takrat pa prodajajo samo se velike plocevinke. V tej vrocini mi ni za pit velike plocevinke ker se takoj segreje.
Zarota Hainekena?
LP
Torus
Nekdo police fila. In jemlje iz platojev. Mu rečeš, ce lahko prinese cel plato, pa je... Zna biti sitno pa, ce hočes kaki kupon uveljavljat. Ker to je potem 24 izdelkov, ne 1.Sem gledal v par Mercatorjih pa nikjer niso imeli na policah. Bom moral narociti preko spleta na zalogo.
Nekdo police fila. In jemlje iz platojev. Mu rečeš, ce lahko prinese cel plato, pa je... Zna biti sitno pa, ce hočes kaki kupon uveljavljat. Ker to je potem 24 izdelkov, ne 1.Ne da ni platojev, ni ga niti posamezno.
Moras pit po malo, pa veckratSi ze premal zejen da se z malo piksno nalivas.
Ce sem zejen se flasa iz hladilnika nima casa orosit. Je prej prazna.
Zato sem zadnjic veseljem kupil 0,66 flase. Da ga vsaj ene 2x odlozim preden ga zmanjka.
Ha zanimivo, isto sem gledal v kar nekaj sparih med ljubljano in Jelsanami pa nikjer niso imeli malih.Tu jih je malo vec skupaj:
SVETLO PIVO UNION, 4X0,33L Najprepoznavnejše pivo Pivovarne Union (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je dediščina 150-letne tradicije. Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Harmonijo ... | SPAR Online
Najprepoznavnejše pivo Pivovarne Union (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je dediščina 150-letne tradicije. Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Harmonijo mu daje prijeten sladen okus, zmerna grenčica in aroma stare savinjske sorte hmelja, Aurora.www.spar.siSVETLO PIVO ZLATOROG, LAŠKO, 6X0,33L Zlatorog svetlo pivo (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je specifičnega okusa, z bogato peno in značilno izraženo grenčico, ki jo dosežemo z uporabo svetovno znanih... | SPAR Online
Zlatorog svetlo pivo (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je specifičnega okusa, z bogato peno in značilno izraženo grenčico, ki jo dosežemo z uporabo svetovno znanih slovenskih sort hmelja.www.spar.siSVETLO PIVO HEINEKEN, 6X0,33L Heineken je osvežilno premium lager pivo (vsebnost alkohola: 5,0 vol. %). Zvarjeno je iz 100% naravnih sestavin (ječmen, voda in hmelj). V času zorjenja origina... | SPAR Online
Heineken je osvežilno premium lager pivo (vsebnost alkohola: 5,0 vol. %). Zvarjeno je iz 100% naravnih sestavin (ječmen, voda in hmelj). V času zorjenja originalne A Heineken kvasovke pripomorejo k končnemu karakterju piva, za katerega je značilen uravnotežen okus in nežne sadne arome. Gerard...www.spar.si
Pa se kaka stela pa potem posebni neki petični... Je pa klinc, ja. Jaz imam tudi raje malo piksno.
Nimam stalno hladilnika ob sebiMoras pit po malo, pa veckrat
Piše "Ni na voljo". Razen StaropramenaTu jih je malo vec skupaj:
SVETLO PIVO UNION, 4X0,33L Najprepoznavnejše pivo Pivovarne Union (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je dediščina 150-letne tradicije. Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Harmonijo ... | SPAR Online
Najprepoznavnejše pivo Pivovarne Union (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je dediščina 150-letne tradicije. Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Harmonijo mu daje prijeten sladen okus, zmerna grenčica in aroma stare savinjske sorte hmelja, Aurora.www.spar.siSVETLO PIVO ZLATOROG, LAŠKO, 6X0,33L Zlatorog svetlo pivo (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je specifičnega okusa, z bogato peno in značilno izraženo grenčico, ki jo dosežemo z uporabo svetovno znanih... | SPAR Online
Zlatorog svetlo pivo (vsebnost alkohola: 4,9 vol.%) je specifičnega okusa, z bogato peno in značilno izraženo grenčico, ki jo dosežemo z uporabo svetovno znanih slovenskih sort hmelja.www.spar.siSVETLO PIVO HEINEKEN, 6X0,33L Heineken je osvežilno premium lager pivo (vsebnost alkohola: 5,0 vol. %). Zvarjeno je iz 100% naravnih sestavin (ječmen, voda in hmelj). V času zorjenja origina... | SPAR Online
Heineken je osvežilno premium lager pivo (vsebnost alkohola: 5,0 vol. %). Zvarjeno je iz 100% naravnih sestavin (ječmen, voda in hmelj). V času zorjenja originalne A Heineken kvasovke pripomorejo k končnemu karakterju piva, za katerega je značilen uravnotežen okus in nežne sadne arome. Gerard...www.spar.si
Pa se kaka stela pa potem posebni neki petični... Je pa klinc, ja. Jaz imam tudi raje malo piksno.
Nimam stalno hladilnika ob sebi