Zakaj pustimo, da nas zamenjujejo z drugimi??

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Gledam zdaj evro kovance v denarnici in na enem piše zadaj "SLOVENSKO" (slovaški kovanec).
Gledam zastave, ki plapolajo in moram prav paziti, da ne zamešam naše zastave s kakšno drugo.

Zakaj smo takšni tepci, da v bistvu sami sebi pljuvamo v skledo in posredno prav prosimo, da nas zamenjujejo z drugimi??

Lejte, tako poseben narod smo, da je malo takšnih. A smo hkrati tudi tako debilni, da tega ne kažemo navzven. Poglejte Hrvate; tisto šahovnico poznajo vsi.
smirk-1.gif

A je res tako težko sprejeti neko unikatno zastavo in pa mogoče kdaj tudi kakšno bolj primerno ime?? Saj vem, ime "Slovenci" ima zgodovino, narodno identiteto, ampak kaj nam to hasne, če se z enakim imenom identificira še 5 milijonov Slovakov.
confused-1.gif

Pa saj se je nekaj dogajalo v spremembi zastave, kaj je zdaj s tem? Kdo to bremza? Kaj so to komunajzerji, ki nas želijo enačiti s Slovani in še vedno ne morejo pozabiti stare Juge??

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jaz tujcem povem, da sem iz slovenistana, zahojene babanarepublike malo južno od Avstrije. Sram me je, da bi me povezovali s hordo zabitih, pokvarjenih, zafrustriranih hlapcev, ki se jim reče slovenci... jep, oblast je ogledalo ljudstva.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jelinčič je imel enkrat hudo dobro idejo - mislim da živo rumena zastava z orlom, ako me spomin ne vara... Meni se je ta ideja zazdela zlata vredna...

Sicer pa, delaj na sebi in promoviraj Slovenijo kot najboljšo državo, pa boš kej naredil. Če boš pljuval, ne boš nič dobrega naredil. Večina tujcev-turistov, ki pridejo k nam, je itak navdušenih nad SLOVENIJO kot deželo in jih baš briga kakšno mamo zastavo in vse ostalo... Vsaj neki ane.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Se sem skos vedel, da imamo nekaj s švedi
zastava.jpg

in ukrajinci
ukrajina.jpg

zmago_jelincic_in_simboli_display.jpg

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aja točno, panter je bil.. ma nevem, to je že kar nekaj časa nazaj pa mi je malo iz spomina ušlo. Ampak raje bi imela panterja kot zastavo, ki jo vsi več ali manj zamenjujejo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Propad Slovenije so načrtovali že pred njeno osamosvojitvijo in to je samo ena od malih sabotaž že v štartu.
(najbolj uspešno lahko namreč ropaš ,ko je vse v razsulu) , pa še živi primer bomo ,da se mali narodi ne smejo osamosvajat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mah ne..sama osamosvojitev je bila , kako naj rečem v redu..seveda ne za tistih par nesrečnikov, ki si izgubili življenje..ampak, to je pa živo norčevanje za prej omenjene, pa tudi za tiste, ki smo aktivno sodelovali za to, ampak pač nismo kradli kot norci..mal sem bil premlad osebno, da bi tiščal roke v vrečo
smile-1.gif
kaj se pa zdaj dogaja, je pa tu mač

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gledam zdaj evro kovance v denarnici in na enem piše zadaj "SLOVENSKO" (slovaški kovanec).

Kaj pa tu ni v redu?

čudno da se ne čudi nemškim ki jih je pri nas skoraj več kot naših

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gledam zastave, ki plapolajo in moram prav paziti, da ne zamešam naše zastave s kakšno drugo.

Zakaj smo takšni tepci, da v bistvu sami sebi pljuvamo v skledo in posredno prav prosimo, da nas zamenjujejo z drugimi??

Lejte, tako poseben narod smo, da je malo takšnih. A smo hkrati tudi tako debilni, da tega ne kažemo navzven. Poglejte Hrvate; tisto šahovnico poznajo vsi.
smirk-1.gif

A je res tako težko sprejeti neko unikatno zastavo in pa mogoče kdaj tudi kakšno bolj primerno ime?? Saj vem, ime "Slovenci" ima zgodovino, narodno identiteto, ampak kaj nam to hasne, če se z enakim imenom identificira še 5 milijonov Slovakov.
confused-1.gif

Pa saj se je nekaj dogajalo v spremembi zastave, kaj je zdaj s tem? Kdo to bremza? Kaj so to komunajzerji, ki nas želijo enačiti s Slovani in še vedno ne morejo pozabiti stare Juge??

In kaj imas ti proti nasi slovanski trobonjnici?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Kr je očitno Slovensko po Slovaško Slovaška.. Kak so že rekli? "Use Google before you ask stupid questions"..

http://www.slovensko.com/

A jelte?

Zakaj bi spreminjali naso zastavo? Kdo pa so slovaki da se bomo mi njim prilagajali in brisali naso slovensko trobojnico?

Al se bomo drzali Jelincicevih zgodovinskih nauk da smo vsi sinovi Venetskih kmetov?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

No, sredi Ljubljane imamo tudi Slovensko veleposlaništvo.
cool-1.gif

In kaj je narobe s slovani?
Vi dol z Brežic ste pa itak rvati.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Slovenija napade NY. Zruši NY.
Američani napolno vrnejo.
Slovenija napade Ohio. Zruši Columbus.
Američani s pomočjo Japoncev z vso močjo napadajo nazaj.
Slovenija presenečena nad nemočjo vdari po Wyoming in jim do tal poravna Cheyenne.
Nato se Slovenija odloči da jih povpraša če se predajo.
Nato Američani povprašajo: Je pri vas na Slovaškem še sploh kdo živ?

Nevidim tu nič slabega.

Sploh pa če en američan ve za nas ali ne.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ker so slovaki "slovenci" in slovaško je "slovensko". Ni čudno da je toliko zamenjav, jebiga. Najbolj smešno je, ko se voziš po slovaški pa povsod reklame kot pri nas : SLOVENSKO.... hehehe

LP