Zakaj nigerijci na bolhi nočejo mojega dnarja?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dnevno dobivam ponudbe ala:

Pozdravljeni, prodajalec, jaz res, kot si ti element in hočem kupiti, sem videl vaš ceno in bom plačajo točen znesek 400 €, vas prosimo, nazaj k meni na moj mail, tako da lahko naredimo trgovine. Lep pozdrav

Ceno aparata imam 300, oni ponujajo sto več, jaz riplajam (naredim se debila) "zadnja cena je 250", odpišem v
štirih tujih jezikih, nato pa ni več riplaja.

Enak mail pred časom, pa odpišem da jim jaz prvo pošljem aparat na moje stroške, pa če bo OK mi naj pošlejjo denar, al pa
aparat nazaj. V 4 jezikih. Ni riplaja.

Kontaktira me model preko a.net nek kapitan neke ladje od nevem kod, da bi kupil avto, ob enem pa mi ponuja
miljon, če mu čez moj račun spustim 12mio. Odpišem spet v 87 jezikih, da ni problema naj pove kaj naj nardim,
dam mu št. računa, spet nič...

Model podarja psa ki je pri nas vreden 1ke, češ da ga da đabe, le da je v franciji in da je treba plačat letalsko vozovnico.
Spet se naredim poljaka in mu pošljem mail, naj mi sporoči TRR kam naj nakažem. Seveda priložim poliglota, ampak nič.

V čem je finta da ne odpišejo? Vržejo mi trnek, ko zagrabim pa me nočejo z vode potegnit. Ono prav ponujam se za nateg,
pa nič...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da ne govorim, ko mi ponujajo da bi pretočli nek denar, pa da je problem okol davka, pa jim ponujam $10k gotovine
za te davčne stvari (lol, itak jih bom pol imel par miljonov, jebeš deset k), enostavno nočejo mojga dnarja. Navideznega.

Probal na 100 in en način, edin ko odpiše (sedaj magično v prfektni angleščini) je ta kapitan, ki bi polek mojega 400e telefona
še z mano naredil biznis za 12mio, odpiše in obrazloži, seveda govori o nekih nakazilih, mu rečem, daj številko pa nakažem teh
pet jurjev... Opet ne odpiše....

Eni so pa debili, mi pošlje svojo banko, jaz pa mu naj svojo nazaj, da mi bo nakazal, pa mu kopipastam njegov
račun, pol pa mi da potrdilo, da je nakazal in da se zaradi xy stvari vlečejo po nekaj dni. Na "položnici" je pa nakazal
sam sebi. Ker na to ga na banki nebi opozorili.

Biki.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
ne vem, mogoče s tabo, ko si tak handlmaher, tud lopovi nočejo poslovat?

lp

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Saj je na netu, ko je en enemu nategunu poslal laptop iz papirja....pa še carino je oni plačal...ampak o tistem (pošiljatelju) več ni bilo besed...
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Je napisal pošiljatelj vse do konca, kak je imel pri naslovniku vohuna, ki je spremljal odziv kupca (naslov je bil en cyber cafe) in da je ta vohun še na screensaver računalnikov napisal neko foro na to temo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ok, sam sedaj si pa res že attetion whore.

Sam stare fore iz naftalina vlečeš.

stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
3) Finally, and most disturbingly, Jeff was not heard from again. I personally e-mailed him for permission to run his story on ZUG, but after an initial response, I never heard from him again. All of his Web sites have come down, and he is nowhere to be found.
Šment
confused-1.gif