Zakaj ni FOXa?

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Zato, ker so slovenceljni dovolj indolentni že sami po sebi... Ni treba še prilivat olja na ogenj...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz gledam vse. Oziroma rad bi gledal vse. Da si tako lažje ustvarim svoje lastno mnenje, ne zgolj mnenje komunističnih zločincev. Žal pa smo v komunistični sloveniji prikrajšani za desno medijsko plat medalje, ker jih je zanemarljivo malo. Saj vemo zakaj je tako. Zato bi bilo v sloveniji nujno potrebno medije nekako uravnovesiti, da bi si človek lahko ogledal obe strani medalje.
Torej, jaz gledam v levo in desno, vi levaki gledate pa samo v levo.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz gledam vse. Oziroma rad bi gledal vse. Da si tako lažje ustvarim svoje lastno mnenje, ne zgolj mnenje komunističnih zločincev. Žal pa smo v komunistični sloveniji prikrajšani za desno medijsko plat medalje, ker jih je zanemarljivo malo. Saj vemo zakaj je tako. Zato bi bilo v sloveniji nujno potrebno medije nekako uravnovesiti, da bi si človek lahko ogledal obe strani medalje.
Torej, jaz gledam v levo in desno, vi levaki gledate pa samo v levo.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ja pa dobro, a na šihtu nimaš dostopa do katerikoli vsebine na spletu? (od doma tako vemo, da ne surfaš, ker pišeš izključno od 7 do 15 ure, samo ob delavnikih)

Kolikor vem, vam v javnem sektorju ne omejujejo dostop do desnih vsebin...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja pa dobro, a na šihtu nimaš dostopa do katerikoli vsebine na spletu? (od doma tako vemo, da ne surfaš, ker pišeš izključno od 7 do 15 ure, samo ob delavnikih)

Kolikor vem, vam v javnem sektorju ne omejujejo dostop do desnih vsebin...
Jaz že pogledam vse vsebine, brezskrbi. Jaz nisem problem. Problem si ti in tebi podobni, ker NOČETE nič druzga pogledat . Ampak vi, ki nočete nič druzga kot komunistično zločinske propagandne novice gledat, imate vseeno volilno pravico. To je pa problem.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Ja pa dobr stardec.. A si ti dihtig al nisi več.... Dajati FOX danes za primer, je, kot bi v času stalinizma hotel brat Pravdo... Imaš ogromno desnih , kvalitetnih medijev. pa jih glej beri, občuduj in vonjaj... FOX med te vsekakor ne spada...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Ja pa dobr stardec.. A si ti dihtig al nisi več.... Dajati FOX danes za primer, je, kot bi v času stalinizma hotel brat Pravdo... Imaš ogromno desnih , kvalitetnih medijev. pa jih glej beri, občuduj in vonjaj... FOX med te vsekakor ne spada...
Bom še tebi napisal.
Nisem problem jaz, ki nekako s težavo najdem in zbrskam kak redek desni medij. Problem ste vi, ki NAMERNO nočete brskat, ker pač druge strani medalje slišat NOČETE. Snečer je že tak šolski primer s plašnicami voden komunistični model, ki noče nič druzga prebrat kot zgolj Murgeljske TVje in murgeljske biltene. Zato ste taki volilci "informirani" zgolj in samo iz ene, to je levičarske opcije in na osnovi teh enostranskih informacij potem na volitvah, žal, odločate. In zarad tega imamo v slloveniji to kar imamo. Komunistično bedo.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Bom še tebi napisal.
Nisem problem jaz, ki nekako s težavo najdem in zbrskam kak redek desni medij. Problem ste vi, ki NAMERNO nočete brskat, ker pač druge strani medalje slišat NOČETE. Snečer je že tak šolski primer s plašnicami voden komunistični model, ki noče nič druzga prebrat kot zgolj Murgeljske TVje in murgeljske biltene. Zato ste taki volilci "informirani" zgolj in samo iz ene, to je levičarske opcije in na osnovi teh enostranskih informacij potem na volitvah, žal, odločate. In zarad tega imamo v slloveniji to kar imamo. Komunistično bedo.
Čim začenjaš svoje trditve z VI in neumnim poosploševanjem je vsaka debata nesmiselna..... Pa , zelo dobro bi bilo za začetek, vsaj malo preštudirat, kaj vsi ti izrazi s katerimi tako veseleo mahaš naokoli sploh pomenijo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če se ne vidiš v mojih trditvah, lahko mirne duše tisti "VI" ignoriraš.
A torej, ti redno bereš Reporter, Demogracijo, požarreport?

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če se ne vidiš v mojih trditvah, lahko mirne duše tisti "VI" ignoriraš.
A torej, ti redno bereš Reporter, Demogracijo, požarreport?
Seveda ne berem.. Kot seveda tudi ne berem Mladine, Dela ali Dnevnika.... Mimogrede.... Po čem naj bi bila Demokracija desni, npr. Delo pa levi medij...???