Zakaj ne morem s P1i na gmail? (nagrada 500 ALT-o)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Ko hočem iti s staro (7.65) ali novo opero (9.5) na gmail mi napiše:

HTTP ERROR: 405
Method Not Allowed

RequestURL:/

Powered by Jetty://

PS: ja vem, da obstaja Opera mini.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Si ze poizkusi z http://m.google.com/mail pa si zloudas program, ki je kakor outlook za samo gmail... men deluje super

P.S: prej si pa tut moraš na gmail računo omogočit IMAP.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Pobriši cookije, potem pa pojdi na gmail.com

Hvala ne dela.

Citat:
Uporabnik v0x pravi:
Si ze poizkusi z http://m.google.com/mail pa si zloudas program, ki je kakor outlook za samo gmail... men deluje super

Sem probal, samo mi je delalo samo enkrat. Nek error v povezavi oz. logiranju. Bom probal z IMAP še.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik v0x pravi:

Probal. Napiše mi: "This program requires a data connection. Please contact your carrier, or visit Gmail for FAQ on your computer for more info."

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Hmm... a uporabljaš 3G omrežje? pa a si updaital telefon tako da maš najnovejši firmware?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
FW: CXC162037 R9K009

Testiram gmail aplikacijo in opera brskalnik na Gmail strani.

- TEST samo GSM omrežje: Ne dela
- TEST GSM/3G omrežje: Ne dela

crazy1.gif

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Omrežniga operaterja si kontaktiral kaj? mogoče majo oni kakšno idejo. Poizkusi še na tem forumo kaj vprašat Ipmart . Tu si vse hackeri ki so shackali P1i na vse parametre tako da bodo oni mogoče imeli kakšne rešitve.
pozdrav.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.871
695
113
Preko WLAN si probal ? Tako boš najlepše videl ali je krivo omrežje ali kaj drugega.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Preko WLAN si probal ? Tako boš najlepše videl ali je krivo omrežje ali kaj drugega.

Omrežje ne more biti krivo in pika. Zakaj množici ostalih userjev dela? Nehajte drek mešat s takimi neutemeljenimi predpostavkami.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
@ynos

Nastavitve povezave imaš pravilne? Ti povezava do recimo mobile.live.com (Hotmail Mobile) deluje? Če si Mobitelov uporabnik - lahko surfaš po Planetu? Sicer ne poznam OS tega aparata, ampak upal bi si trditi, da je nekaj narobe z nastavitvami. Morda kak security checkbox?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik philips pravi:

Ne še. Mi nekaj nagaja tudi wireless doma zadnje čase.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
@ynos

Nastavitve povezave imaš pravilne? Ti povezava do recimo mobile.live.com (Hotmail Mobile) deluje? Če si Mobitelov uporabnik - lahko surfaš po Planetu? Sicer ne poznam OS tega aparata, ampak upal bi si trditi, da je nekaj narobe z nastavitvami. Morda kak security checkbox?

Simobil sem. Smešno oz. čudno mi je, da lahko probam iti na gmail in mi napiše error. Isto sekundo grem na google in dela, alter in dela...spet na gmail in error.
crazy1.gif

Mobile.live.com dela iz prve.

Zvišujem na 600 altov.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Pridem na moble google stran, kliknem gmail...mi odpre gmail "predstran", kjer me vpraša ali bi rad gmail aplikacijo ali z browserjem pogledal gmail račun, kliknem drugo....error..

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.871
695
113
Poveži se na prvi odprt WLAN ki ga najdeš, pa boš takoj videl
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.