Zakaj NE Hrvaški IPHONE 3GS

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Ok, o teh stvareh nimam pojma
confused-1.gif
, se mi je ponudla priložnost dobit ga za "soliden denar" ampak slišim določene stvari ,nič konkretnega pa nikjer ne piše oz. nisem nikjer našel- Torej na kratko, zakaj NE oz, če že kaj bom moral storiti najprej, da ga bom lahko uporabljal...
Citat:
Telefon je original,zapakiran vendar zaklenjen. kupljen na Hrvaškem

Če je kje že kaj podobnega napisano se opravičujem, prosim za link, tema se pa lahko mirene duše zbriše...

THX

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Daj par € več in kupi raje italijanskega. Te bo manj glava bolela. A zakaj? Tudi če ti napišem , te bo glava bolela.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Važno je samo, da kupiš tovarniško odklenjen iphone. Najbližje jih maš v Italiji, pol v Belgiji, Grčija itd.. Hrvaški, avstrijski, nemški, ameriški... pa so tovarniško zaklenjeni zato ti ne priporočam nakupa.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
to sem se tudi sam spraševal. A ko sem videl kolege, kateri imajo zelo drage Ipode
aplauz.gif
(beri zaklenjen -Hrv. iPhone na 3.1.3. verzijo) sem kupil odklenjega Italijanskega in imam mir.

Hrvaškega lahko po pomoti upgrade-aš na verzijo 3.1.3. in za njega še ni unlocka. Če je zelo ugodna cena preveri, če ni že mogoče zaklenjen.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik sole pravi:
to sem se tudi sam spraševal. A ko sem videl kolege, kateri imajo zelo drage Ipode
aplauz.gif
(beri zaklenjen -Hrv. iPhone na 3.1.3. verzijo) sem kupil odklenjega Italijanskega in imam mir.

Hrvaškega lahko po pomoti upgrade-aš na verzijo 3.1.3. in za njega še ni unlocka. Če je zelo ugodna cena preveri, če ni že mogoče zaklenjen.

Nabijas
smile-1.gif

http://gizmodo.com/5533921/how-to-jailbreak-any-iphone-ipod-touch-or-ipad

Imam 3.1.3, in je cisto lepo jailbreakan... Za unlock pa ne vem, moj ni bil ze apriori zaklenjen (Ceski), ampak sklepam, da se ga da.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
aplauz.gif

Nabijas
smile-1.gif

Imam 3.1.3, in je cisto lepo jailbreakan... Za unlock pa ne vem, moj ni bil ze apriori zaklenjen (Ceski), ampak sklepam, da se ga da.
Ti nabijaš
grims-1.gif
, preberi še enkrat post katerega citiraš

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
aplauz.gif

Nabijas
smile-1.gif

Potem, če ti sklepaš, svetuješ da se kupi hrvaškega?
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
aplauz.gif

Nabijas
smile-1.gif

Ti nabijaš
grims-1.gif
, preberi še enkrat post katerega citiraš

My bad. res je, nisem dobro prebral, jailbreakat se da, odklenit pa ne vem, me ni nikoli zanimalo.

Sicer pa - samo do Istambula je treba skocit!
smile-1.gif

http://www.iphonehacks.com/2010/03/iphone-3g-on-iphone-os-313-unlocked-using-hardware-hack.html

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
3.1.3 se trenutno ne da odkleniti. Lahko ga JB, samo imaš še vedno samo dragi ipod. Če pa dobiš 3.1.2 ali starejši se pa da odkleniti. samo ga ne smeš nadgrajevati.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
k da kdo rab 32GB placa na telefonu... tud za musko je to vrh glave preveč...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hm.. jaz imam muske za cca 12 GB [v glavnem samo stari rock], pol nekaj nadaljevank, par muvijev, igo + navigon, ene 30 kupljenih aplikacij pa je pocasi stvar polna..
grims-1.gif

Valda bi se dal tudi z 16 GB komot prezivet... ampak cez komot ga ni (pa se takrat, ko sem kupival niso imeli 16 GB verzije)
grin1.gif

Nazadnje urejeno: