Zakaj mi ne pokaže podnapisov??

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Namreč, ob izbranih podnapisih le teh ne prikaže. Probal že vse živo, vendar nič, poimenoval enako kot film, spet nič....enostavno jih ne prikaže??

P.S-(bs player)
Lp

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
V BS playerju če prav razumem izbereš podnapise (postopek: naloži podnapise) in ti jih ne prikazuje ? Ponavadi ni potrebno isto poimenovat podnapisev kot je film, ker jih lahko ročno izbereš, če pa zadevo predvajamo na DivX predvajalniku pa moramo podnapis isto poimenovat.

Kaj bi lahko storil ....
17758-icon_confused.gif
.... probaj jih preimenovat v .sub. V kolikor so že v .sub fajlu pa probaj v .txt morda bo pomagalo.
A se to dogaja samo pri tem filmu z temi podnapisi ali morda tudi z drugimi ?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.252
3.697
113
...ksz
Da obudim tole prastaro temo.

Ker nisem imel druge izbire sem sedaj tudi sam vsopil v 21. stoletje - beri kupil nov LED Samsung TV in se s solzami v očeh
cry12bpy.gif
poslovil od stare CRT škatle.

Zdaj imam pa identično težavo z neprikazovanjem podnapisov va TV-ju. Na compu gre brez težav, v playerju pac klikneš "podnapisi" izbereš .str file in zadeva špila. Ko vse skupaj prenesem na ključek in vteknem v TV pa ne. Tudi če imam posebej mapo za podnapise mi TV sploh ne prikaže vsebine mape (.srt fajlov) kot, da bi bila mapa prazna(?).
Na TV daljincu imam gumb "subtitles" a, če ga pritisnem napiše "storitev ni na voljo/ni izbire" ali nekaj takega.
Kje ga biksam?

Vnaprej hvala za pomoč.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.252
3.697
113
To pomeni, da mora imeti .srt file s podnapisi povsem enako ime, kot datoteka s filmom, samo pač druga končnica?

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
Pa še meni malo pomagajte? Podnapise mi LCD TV LG ne predvaja, ko gledam film, katerega sem prekopiral iz video DVD CD-ja na prenosni disk. Ostali formati (divx...) pa delujejo.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
A ve kdo še slučajno kaknšo varjanto, da bi lahko povečal podnapise na Samsungovi LCD TV? V nastavitvaj imam naštimano, da naj pokaže podnapise največje, ampak so mi še vedno premali
wink-1.gif
))

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
ksz
Za vse ki imate težave s premalimi podnapisi, pravilnim prikazovanjem šumnikov...
Poizkusite s programom Subtitle edit povečat velikost napisov
...options...settings...general...default file encoding in pa subtitle font sizepo spremembi shraniš in poizkusiš.
Aja celoten tekst pa prej seveda označite

Jaz si včasih takole pomagam

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
KSZ:

a kdo ve kako bi naštimal podnapise na tvju, če šibam film preko mreže iz kompa na tv?

panasonic plazma