Zakaj e-mail ne zadošča za razgovor

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ta teden sem nekaterim bodočim delodajalcem poslal e-mail za delo in so mi nazaj odpisali, da je del.mesto prosto, ampak da naj pošljem prošnjo, pa kje ljudje živijo v letu 1995 ali v 2010.
Se gre tukaj, zaradi podatkov, izkušenj, izobrazba, samo zakaj, če lahko vse podatke posredujem preko e-maila. Hitro-preprosto tako za mene, kot za delodajalca.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.534
113
Načelno se moram strinjati, ampak morda so pač ponosni na svojo, khm zaruka****t... :)

Če rabiš delo, se boš pač potrudil in jim poslal pisno prošnjo. (Seveda jim ne pozabi odgovoriti tudi po e-pošti, da si jim prošnjo posredoval še pisno
evil.gif
)

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
Po mojem je to personal preference. Nekateri te povabijo na podlagi emaila in si ga celo natisnejo, ker jim je tako bolj všeč. Drugi, raje vidijo, da jim ga pošlješ, ker se jim verjetno zdi povsem nepotrebno in neekonomično, da sami tiskajo vse prošnje, ki jih dobijo prek emaila.
Zgolj ugibam.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Mistique ima prav, noben ne bo tiskal prosenj namesto tebe, pa copy pastal stvari itd.. Prosnje dobijo ponavadi postni oddelki, ki posto tudi odprejo in te prosnje dajejo na kup k drugim. Potem jih pa ponavadi vec naenkrat pregledajo, ne pa kot kapljajo.

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Pa tudi neko večjo angažiranost pokažeš, če pošlješ pismo.

Grem stavit, da se že tu pokaže precejšen osip.